Kedim yüksekten düştü?

1 hafta önce canımıniçi güzel oğlumun yaşadığı en kötü şey dünyam başıma yıkıldı sanki 6. Kattan düştü kedim hiç vakit kaybetmeden veterinere götürüp iç kanama iğnesini yaptılar sonra başka biryere götürdüm 7/24 hizmetleri olmadığı için röntgen falan çekildi 2 arka topuğuda parçalı bir şekilde kırılmıştı iç kanamadan tutun idrar kesesi patlamış olabilir ve iç organları zarar görmüş olabilir dediler ve hemogram bakıldı kan değerleri düşmüştü neyse baktım ki 2 gün hiçbir şey yapılmadı hayvanım çaresizce acı çekiyor soğuk yerde duruyor bana yopunbakım deselerde iyice araştırdım ve birşeyler yapılmadığını geçte olsa anladım ve geniş kapsamlı bir hayvan hastanesine götürdüm evet geç kalmıştım ama bilemezdim iyi bir yer olmadığını arkadaşlar lütfen yüksekten düşen bir kediniz varsa hemen iç kanama için transamine iğnesini vurdurun ultrason çektirin röntgen çektirin hemogram biyokimya ve elektrolitlerine hemen baktırın gerekirse hayvanın alt kısmını traş ettirin ve hayvanınızın ateşine sürekli baktırın ya da siz bakın normal bir derece ile makattan 38 ile 39 arası olması gerekiyor benim hayvanıma doğru dürüst bakmamışlar ben diğer hayvan hastanesine götürdüğümde ateşi 36 idi ve hipotermiye giriyordu geç kalmıştım bütün kan değerlerine sürekli baktılar ona göre serumlar ilaçlar yapıldı traş ettirme konusunu da şu yüzden söylüyorum kan değerleri düşüktü ve anlayamadılar iç kanamamı ne diye 4 gün hayvanım acı çekti en sonunda iç organlarona bakıcaz dediler yoksa yarın ölür bu hayvan en azından böyle bir şansı olur dediler ameliyattan önce alt kısmını komple traş ettiler ve alt kısmına kan oturmuş kazıdıklaeında bile anladılar ama çok geç oldu içini açtıklarında dalağı paramparça olmuştu dalağı almışlar bir kaç yerde yırtılma dikmişler falan sonra uyandırırken 2 kez kalbi durmuş oğlumun ve biz başaramadık ciğerim yanıyor ama siz bilgilenin diye yazmak istedim eğer kediniz düştüyse en iyi hayvan hastanesine götürün geniş donanımlı ya da şunları bilin hayvanın ısısı çok önemli 38 ve 39 arası olucak ultrason röntgen kesinlikle çekilicek ve kanlarına hemogram biyokimya elektrolitlerine kesinlikle bakılıcak bunu hekiminize üstüne basa basa sorun kontrol edin üstüne düşün lütfen kimisi işini canla başla yapsada bazıları gerçekten para odaklı lütfen savaşın çünkü o bağ koptumu aranızdaki her şey anlamsız geliyor resmen 1 haftadır yaşayan bir ölüyüm dünyam yıkıldı ben yandım başkası yanmasın

Kedim yüksekten düştü?