Daha yeni cektigim fotoğraf bu aynı zamanda vahşi bi ırk benim kopegim ama 7 yasinda hickimseye saldırmadı
Gecmiste ben calistigim donemde ayrı kaldigimizda açlıktan diger kopegime saldırdıgı olmuştu bunu neden diyorum hayvanlarla ilgilenilmeli tek sorunumuz hayvanlarin insanlara saldırması gibi lanse ediliyor
Cozumu okadar basitki tum yetkililer sehirdeki lokantalara hergun artık yemek getirin deseler okadar alinan vergilerle biraz yem alınsa bu canlara bakılsa hicbiri olmaz
Ülkkedeki yolsuzluk hırsızlık bu saf canlıların sayesinde üstüne perde cekilmeye çalışılıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kesinlikle öyle amaçları önce köpekleri sonra kedileri yok etmek ve gündemi tamamen değiştirmek sanki tek sorun oymuş gibi ama hırsızları katilleri sapıkları 3 ayda salarlar gıkları çıkmaz
https://youtu.be/6MQt541dMbo?si=Z_XgELni4dWAk2Vj
Avrupa'da sokak köpeği yok diyenlere
https://youtu.be/5WEOECmwKa8?si=wA4n0KEZc5GHWGP0
www.ntv.com.tr/.../tiktok-icin-kediye-iskence-cocuk-serbest-goruntuyu-ceken-sinir-disi-edilecek,WLmy8Jz-yUiO_cY7MTpH8Q
Helal olsun aenin gibi kisilerden cok olsa keske yukarıda yorum yazan hayvan düşmanı bağnaz birisi var mesela
fark ettim kendi hayal dünyasında yaşıyor
Çok tatlılar yaaaa💖😍🌺
Evet haklısın gerçekten... :(
Bakmak zorunda mı hangi ülkede başı boş hayvan var
Her ülkede var ayrıca siz hayvanların ayaklarını kuyruklarını keserken niye sesin çıkmıyor veletleriniz hayvanlara taş atarken niye izin veriyonuz
Her ülkede yok en geri kalan Bulgaristan da bile yok işte sokakta olmasın bu sorunlar yaşanmaz
Yoksa bile onlarin hukumetleri alip barınaklara koyuyor bakıyor burada hersey saldım çayıra sonra neden boyle oluyor ayrica dedigim seye cevap vermedin neden hayvanlarin kulakları kuyrukları kesiliyor
Barınaklara belli süre alan olmazsa uyutuluyor onu da öğren
Onu yaoani hapse atıyorlar ama insanı ısıran köpekleri sokağa saliyorlar