Evcil Hayvanlar Sultan papağanı beslediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Daha önce hiç sultan papağanı beslediniz mi nasıldırlar? Sultan papağanı beslediniz mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hiç beslemedim 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 402 cevap paylaştı. Baba tarafından kuzenimin kuşuna bakmıştık Tatlı bir kuştu 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 342 cevap paylaştı. Bir kaç yıl beslemiştim.. Çok güzel canlılardır ve papağan beslemek için uygun bir tercihtir.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kesinlikle katılıyorum oldukça eğlenceli hayvanlar Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Benim bir tane var çok ses yapıyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet genelde sabah olunca çok çığırıyorlar üstünü örtüyorum bazen susuyor wğdöeğdmeğ Yorumla Sitemkarım +1 yıl Ben geceden örtüyorum 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl harika çok tatlııı 2 3 Yorumla ReelMantık +1 yıl Dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ReelMantık evet Yorumla ReelMantık +1 yıl Sevimliler Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Beslemedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl insana güzel arkadaş oluyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç beslemedim
Baba tarafından kuzenimin kuşuna bakmıştık
Tatlı bir kuştu
Bir kaç yıl beslemiştim.. Çok güzel canlılardır ve papağan beslemek için uygun bir tercihtir..
kesinlikle katılıyorum oldukça eğlenceli hayvanlar
Benim bir tane var çok ses yapıyorlar
evet genelde sabah olunca çok çığırıyorlar üstünü örtüyorum bazen susuyor wğdöeğdmeğ
Ben geceden örtüyorum 😂😂
Hayır
harika çok tatlııı
Dimi
@ReelMantık evet
Sevimliler
Beslemedim
insana güzel arkadaş oluyorlar
kafesinde şu an :D