Merhaba, sultan papağanımı dışarı çıkarmak istiyorum. Uçamıyor desem yeridir ama yine de kaçmasından korkuyorum. Tasma alıp taksam herhangi bir zararı olur mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, sultan papağanımı dışarı çıkarmak istiyorum. Uçamıyor desem yeridir ama yine de kaçmasından korkuyorum. Tasma alıp taksam herhangi bir zararı olur mu?

Ah be benim paşam vardı. Omuzuma konardı ekmek almaya çarşıya kafeye gezmeye her yere giderdik. Bağlıda değildi. Evde her yer açıktı. Evde her yere uçardı ben balkonda sigara içerken gelir mermere konar etrafı izler sonra içeri uçardı. Tasma yerine sev kuşu. Ama çok sev.
Öncelikle maşallah-ülazim çok şirinmiş kıtlıkta iyi gider yerim ayol bence tasma takma daha şirin olur benim gibiler kaçırır vallahi billahi gerçi kimse benim kadar manyak değil tak gitsin aşko
Sultan papağanı çok hassas bir canlı, ona tasma takmak gerçekten riskli olabilir. Tasmalar kuşlarda strese, tüy dökülmesine, kanat ve pençe yaralanmalarına yol açabiliyor 😔 Özellikle de uçamayan bir papağan için bu ekstra zorluk demek. Dışarı çıkarmak istiyorsan güvenli bir taşıma kafesi kullanman çok daha güvenli ve rahat olur. Hem senin hem de minik dostunun keyfi kaçmasın! 🦜💕
Cevap
4Cevap
Takan gördüm bir dene evde alışırsa kullanırsın
Ben kedime bile tasma takamıyorum ki.
Pislemiş aşağıyı iyyy midem 😬
Kanadını kırp tazma rahatsız eder
Köpek mi bu kuş manyak
Kuş tasması ne ya hayvanı zaten kafese kapatmışsın
Ne bilim taşmaya gerek yok
Takilmaz
Onlara takılıyor bildiğim kadarı ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?