Merhabalar Herkese 🌸

Beni 1-2 ay önce gecenin bir vakti ıssız sokakta 2 tane köpek kovaladı. Zor kurtuldum zor😂
Merhabalar Herkese 🌸

Beni 1-2 ay önce gecenin bir vakti ıssız sokakta 2 tane köpek kovaladı. Zor kurtuldum zor😂
Evet kovaladı tabi ki de.. :D hiç unutmuyorum bir tane küçük bir köpek vardı yengemin cinsini unuttum şimdi ama şu küçük boy olanlarından.. onu antalyada gezintiye çıkarmıştım.. öğle saatleri sanırım.. orası full orman gibi yerlerdi sonra birden 3-4 köpek vardı köşeyi dönünce gördük.. görmemizle tabi ki koşmamız bir oldu bir yerden sonra baktım benim köpeğim tasmayı bırakmış yanımda koşuyor benle asdfasdf iyi ki hızlıydık
Ajdjajdjw iyi ki
sdfsdsfsd bence de
Bir keresinde yazlıktayım iki köpek yatıyordu bir tane villanın önünde, birinin ön sağ ayağı yoktu o da engelli bir köpekti yanında ki köpek normaldi tam önlerinden akülü sandalyem ile geçtim o köpek bir hav yaptı diğer köpekte ona hav yaptı yani sanki o köpek benim nasıl biri olduğumu biliyordu ve beni korumasını bildi böyle de bir anı işte 😄🤷♂️
Hayvanlar zaten bizim gibi insanları anlayabiliyor ne olduğumuzu 😊
Gezmek için yayan gittiğimiz dağ başından çarşıya doğru giderken, o mıntıkayı bilen arkadaşım yolun üstünde bulunan bir evim bahçesinde köpek olduğunu ve raş denildiğinde saldırdığını söylemişti, ben de arkadaşa, hani köpek falan yok demiştim ve raş raş raş olur musun tıraş demem ile birlikte evin arkasından köpek bizi kovalamasın mı 🤣 Hiç aklımdan çıkmıyor diyebilirim 😂
Eyvah ajfjwjxnwjw ee noldu kaçabildiniz mi
Evet bi ara oldu öyle bişey, normalde beni çok sever hayvanlar ama bunlar kendi aralarında kavga ederken olay birden bana döndü :D ihale bana kalmadı neyse ki ajsj
Cevap
18Cevap
Sanırım bir defa kovalamıştı ama ben oyle sanmis da olabilirim emin diilim sjdjsj
Ajfjajdjsj
Öğrenciyken yaşamıştım sağlam kovaladılar
7 yaşındayken falan 6 tane köpek kovalamıştı beni. Son anda annem gelmeseydi muhtemelen şu an yoktum, baya travmatikti. şu an olsa kaçmam :DD
Bir kere kovaladı parmağımdan ısırık aldı acıkmış herhalde 😄
Hayır hiç kovalamadı. Hiçbir zaman da kovalamaz umarım 😅
Maalesef evet birkaç sene önceydi
Ve büyüktü baya korkmuştum
Lise 1 giderken kovalamıştı o günü hiç unutmuyorum okulun bir de ilk günü :d
Kovaladı küçüktüm ananannem e köy e gitmiştik beni ekmek almaya gönderdiler dönüşte köpek kovaladı adam gel oğlum dedi de kurtuldum
doberman kovalamıştı yokuş aşağı işin garibi baya hızlı koşuyormuşum kdkskdk
Hee kovaladı ve yakalayıp ısırdı bile
Geçmiş olsun
köpek değil ama kaz kovaladı :D
Bence daha korkunç ajdjajfjs
kesinlikle :D
birde acayip bir ses çıkarıyorlar kovalarken kııhhhh diye :D
Hayal edebiliyorum çok fena😂
Öyle durumda kaçmayın. Bekleyin sevin.
Önce kaçtım sonra dönüp ben de havladım, yemin ederim bak aifuabxhs
:D hayvan bir şaşırmıştır. Dile gelse nederdi acaba.
Wjdjjwhs şaşırdı tabii ikisi de durdu olduğu yerde😂😂
Evet kovalamıştı
Huysuz lar bazen oldu evet 😅
Hayır genelde saldırırsa bende kovalıyorum.
Yok hiç kovalamadı.
Evet çocukken köyde çok korktum 😅
Kaçarken düşmüştüm ☺️
Beni kovalamaz aşkım
Çocukken köyde kovaladı. 2 sefer filan 😂
Kaçan kovalanır
Aynen öyle aifnajs
daha dün kovaladı motorla :D
Beni ısırdılar
Ayy geçmiş olsun
Teşekkürler
Köpeklerden korkuyorm