Evcil Hayvanlar Dünyanın en zehirli canlısı hangisi? Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Deniz salyangozu Zeytin yeşili deniz yılanı Ok kurbağası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dünyanın en zehirli canlısı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ok kurbağası sanırım 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kafayı yemiş bir halam var galiba dünyanın en zehirli canlısı o🤦♂️ 0 0 Yorumla
TanrıKrall Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Ok kurbağası diyecem ama yinede aklımda ki varlık insan 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Homo sapiens 1 1 Yorumla Melisaahh +1 yıl Çok doğru Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı. Ok kurbağası 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 324 cevap paylaştı. Kurbağa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ok kurbağası sanırım
Kafayı yemiş bir halam var galiba dünyanın en zehirli canlısı o🤦♂️
Ok kurbağası diyecem ama yinede aklımda ki varlık insan
Zeytin yeşili deniz yılanı
Deniz salyangozu diye biliyorum
kardeşim yılanı.
Eski sevgililerin bence
kaynana görümce ikilemesi
Bazı akrabalar desek :)