Ah ya tam güzel bir poz verdi çizeceğim dedim kaçtı 😂 bakın hele hele şu miniğe sanırım rahat ettiremedim🥺

Ah ya tam güzel bir poz verdi çizeceğim dedim kaçtı 😂 bakın hele hele şu miniğe sanırım rahat ettiremedim🥺

Gayet keyfi yerinde gibi duruyor rahat etmeseydi uyuyamaz tetikte olurdu huzurlu bir ortam bulduğu için vurmuş kafayı yatmış bu sarı renk kediler aşırı kavgacı genelde psikopat koymuştum ben birinin adını
Uykusu var Şerafettini hatırlattı bana aynen ona benziyor 🤔 yoksa o mu? Ama bu dişi , yoksa şeroooo diye kedimi geri isterdim.. Mart ayında manita peşine diye evden çıktı bi daha gelmedi 🤷🏻♂️
Benim kedim şeroyu sen nereden tanıyorsun ki 🙄 11 yıl oldu halen dönmedi 🥲
Bulmuşsa canı sağ olsun. Yiğidime helal olsun verdiğim ciğerler 😏
Ulan benim şero sinema filmi mi çekmiş 🤦🏻♂️ bende nerede bu diyorum dur bakayım o mu diye 🙄
Bu çok çirkin 🤦🏻♂️ benim şero bal gibiydi 🙃
Çok güzel çizmişsin, üstelik bide kedi : )
Kedi dediğin zaman akan sular durur aşırı tatlı hemde : ))
kedim var bilirim nasıl bir duygu olduğunu : )
Gerçekten : ) kediler benim hayatımın en güzel parçasını oluşturur, insana merhamet duygusunu aşılar zaten biliyorsun gördüğümüz gibi : )
Teşekkür ederim : )
Günaydın ✌️
Yaaa sondaki o uyuyuş 😅😂 yiyeceğimmm 😻 deee kedilerin rahat etmediği bir ortam yok onların kafası öyle ixjxjsj
Cevap
9Cevap
Huzuru ve uykuyu seviyor olmalı... çok şirin
Sanmam. Misafirperverlikte bir numarasıın hem söz konusu bir kediyse rahatsız durması mümkün değil zira rahatına aşırı düşkün olur her biri. Ponçik şey bide uyurken çizmişsin ya yeteneğine bereket çiçeksii 🤌
Yaaaa o da uykusuz kalmış demek ki geçen geceden. Canım benim tatlılığa bakkk🤩💜
Bana ver o kediyiii Petunyaaam 😂
Yaaa ne hoş bir misafir 🥲😍
Eline, emeğine, yüreğine, kalemine sağlık dostum 😇 Ayrıca çok sevimli bir dost 😻
Ayyy çok tatlı buuu😻😻 bi de fazla güzel resim çiziyorsun kıskandim😾
Sıkılmıştır ya oyuncu. Gece uyanık kalmak için hazırlıyor kendini sen rahat ettiremedin diye değil 💁♀️
muhtemelen gece yarısı yine uyanacak ve bu sefer ortalığı dağıtacak :D
Kedisi olan kazanır ☹️
O zaman kedileri seven kazanır diyim ben 🥰
Uyumuş işte daha ne olsun 😁
Gayet rahat görünüyor oysaki
Oyş çok tatlı sarı kedi 😅
Çok tatlı amaaa ❤️😻
güzel çizmişsin :D
Çizim güzel olmuş : ))
Oysa ki robot gibi duruyor sanki 😂
Her hali ayrı güzel yaa maşallah 😻😻
Başınız sağ olsun 😢