Alt komşumuz maalesef ki çok sıkıntılı. Taşındığımızdan beri türlü sebeplerle şikayete geliyorlar. Kedilerim oyun oynamayı çok seviyor. Biri yavru daha, bunun da etkisi var. Her ne kadar erken ve geç saatlerde dikkat etmeye çalışsam da illa ki engelleyemediğim zamanlar oluyor. En fazla 15-20 dakika koşuşturmadan sonra kendileri yorulup uyuyorlar zaten. Yine de komşularıma karşı hem vicdan azabı çekip, hem de rahatsız oluyorlarsa müstakil evde otursunlar isyanını etmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Git müstakil evde otur başkalarını rahatsız etmeye hakkın yok seni haklı bulmak için bir neden arıyorum ama yok gibi
Öyle bir şansım olsa neden bu evde oturayım ki? Kimseyi bile isteye rahatsız edecek bir insan değilim. Gereğinden fazla düşünüp strese girerim hatta. Kediler evi altına üstüne getirirken odamda oturup ‘Banane yaaaağğğ’ diyormuşum gibi anlaşıldı sanırım ama sabah erken saatte işe gidecek olmama rağmen bazen sırf ses yapmasınlar diye onların başlarında bekliyorum geç saatlerde. Ki komşum da sesi soluğu çıkmayan kişiler değiller, onların da oluyor illa ki sesleri. Karşılıklı anlayışlı olunca her şey daha güzel olurdu ama, bazı insanlarımız bundan oldukça uzak maalesef.
Karşılıklı anlayış şöyle olur senin bebeğin vardır ya da evi tadilat yaptırıyorsundur ne bileyim eşya taşıyorsundur sakat engelli bir birey vardır ailende tabi ki insan olarak inisiyatif göstermeleri lazım ama kedi köpek sesi başka kimse it veya kedi sesi dinlemek zorunda değil ki ben geceleri kedi köpek sesine kalksam çıldırırım yani :D
Hayvan sever olduğun için tahammül etmek zorunda değiller.
Sahiplenirken böyle şeyleri düşünmen gerekiyor.
Kendileri de hayvan sevmeyen insanlar değiller aslında. Hak veriyorum onlara da, gecenin bir saati benim takır tukur sesimi çekmek zorunda değiller ama sürekli olan bir durum değil. Her gece değil, bazı geceler en fazla 5-10 dakika sürüyor ve ayırmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sabahları da ben işe gittikten sonra neler oluyor bilmiyorum tabi. Kedi sonuçta bunlar, zincirle bağlayamam ki. Sahiplenirken alt komşumu düşünmek ise asla aklıma gelmedi. Kim komşusunu düşünerek kedi sahiplenir ki?
İnsanların haklarına saygı duyan insanlar.
Kimsenin hakkına girdiğimi düşünmüyorum aslında. Eğer müstakil evde oturmuyor isen bazı konularda alttan alınması gerektiğini düşünüyorum, aşırıya kaçılmadığı sürece. Yakında çocuğum olduğunda bütün gece ağlayınca ne yapacaklar? O zaman rahatsız olacaklar diye çocuk yapmayayım?
Ayrıca yeri geldiğinde bazı konular da biz de müsamaha gösteriyorsak aynı özveriyi karşı taraftan bekliyor insan.
Çocuk evliliğin meyvesi lakin kedi tercih. İkisi aynı şey değil.
Zırt pırt müstakil yazıp duruyorsun madem keyfince yaşamak istiyorsun o zaman sen müstakil eve çık ve insanları rahat bırak.
Kesinlikle çocuk da bir tercih, meyve falan değil. Komşum sessiz sakin bir komşu değil. 2-3 günde bir şiddetli çığlıklarla kavga ettikleri oluyor ama daha bir kere bile gitmedim kapısına rahatsız oldum diye. Eğer bu düşüncedeyseniz hem size, hem de komşularınıza çok yazık.
Sizin ya da toplumun çoğunluğunun arzularına göre şekillenemez insanlar.
Rahatsız oluyorsun ki buraya yazıyorsun sen de. Gidip kendilerine belirt bu durumu hakkını yedirme.
Dediğim gibi işin yazık tarafı falan yok, hak haktır. Sizler kedileri çok minnoş buluyorsunuz diye insanlar buna katlanmak zorunda değil.
Kesi sesinden rahatsız mı olunur. Köpek havlasa rahatsız olabilirler diyebilirim.
Ama abartı ya kedi sesi?
Bir ara köpek sahiplenmeyi çok isteyip sırf komşum için vazgeçmiştim. Köpek olsa kesinlikle hak verirdim ama kedi patisi sesinin ne kadar rahatsızlık vereceğini hiç tahmin edemiyorum 🤷♀️
Valla benim açıkçası umrumda değil kedi ve köpek var bende üst komşular havlayınca rahatsız olmuyor hırsızlık çok burada hatta iyi bir şey dediler. Biri apartman önünden geçse hemen kapıya gidip korkutuyor. En üst kata çıkıp banyo boşluğundan hırsızlık olayı yaşandı ayakkabı falan çalındı defalarca. Hayvan sevmeyen biri kendi taşınsın evinden başka yere. Herkesin hakkına saygı duyacağız, bizim de haklarımız var mesela? Çok isteyen başka yer bulsun kendine kedi sesinden de rahatsız olcaksa.
kedi sevmedikleri için bahane uyduruyorlardır. takma
Kediciklerden rahatsız olunur mu ya
Değil mi 🙃
Müstakile çıksınlar
İşte aradığım cevap!
Yavru jedi be jadar ses yapabilir