Yürümeye çalışıyor ama yan tarafına düşüyor, ağzı da kanamış. Veterinerdeler haber alamıyorum.
Bir daha yürüyebilir mi ölme ihtimali var mı
Bir daha yürüyebilir mi ölme ihtimali var mı
Benim kedim de 2. Kattan düşmüştü ilk gün sendeledi tam üstüne basamadı ayağının ama kanama yoktu sanırım ayaklarının üstüne düştüğü için ama senin kedin yan düşmüş olabilir ağzında bir kanama var ise ayağı zorlanıyordur ama kırık çatlak olabilir tabi ki veterinere götürmen gerek hemen ölmez o kadar da değil ben yürüyeceğini de düşünüyorum belki de hafif atlatır 2. Kat bir şey değil kaçıncı kattan düşüp ölmeyen yaşayan kediler var canı acıyordur ayağına direkt basamaz zaten şiddet hissetmiştir sen götür yine de onu bir veterinere ölüm yürüyememe gibi şeyler olmaz asla 2. Kattan bildirirsin ne olduğunu merak ettim geçmiş olsun çok kıyamam ben ona öp onu benim için :)
Cevap
1Cevap
bir yeri incinmis ya da bacak lifinde sorun olabilir operasyon gecirerek hallolur
Ölmez değil mi çok korkuyorum
hayır tabikide o kadar kötü düsünme benim kedimde oyun oynarken ezilmisti neredeyse ve sonradan birseyler yapıldı düzeldi
İyi olmasına çok sevindim umarım başına bir daha bir şey gelmez.. Yanit verdiğin için çok teşekkür ederim
Benimki 8. kattan düşmüştü
Ne oldu
Utanmasa eve kendi çıkacaktı
Bişey olmadı tosbiğime ama çok korkmuştu
Ne kadar şanslıymış. İyi olmasına çok sevindim. Umarım başına bir daha bir şey gelmez
Umarım sizin kedi nasıl düştü direk betona mı ağaca filan mı düştü
Nasıl düştüğünü görmedik düştüğü yerin bir tarafı beton bir tarafı da topraktı. Yürümeye çalışıyor ama yürüyemiyordu diğer tarafına yatıyordu, ölmez değil mi
Direk götürsenizde kalkamıyorsa kırık vardır iç kanamasıda olabilir
1 saat yatacakmış veterinerde onu bekliyoruz
Geçmiş olsun umarım düzelir
Çok sağol, umarım
Bence veterinere götürüp muayene ettirmeliydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?