Golden bir köpeğim var bu aralar çok aktif döneminde yeğenimin oyuncak ayısından bana kadar bulduğu herseye dayamaya çalışıyor etrafımda köpeği olanda yok ciftlestiremiyorum ne yapmam lazım yardım edwrmisiniz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kısırlaştırabilirsiniz.
Ozmn isteğide gidiyor mu
Evet fakat köpekler bu kerkinme hareketini her zaman çiftleşmek için yapmaz, üstünlük kurmam amacı ile de yapabilirler.
Peki kısırlaştırmak biraz acımasızca olmaz mı
Çiftleşemediği için acı çekmesi daha acımasızca değil mi?
Ya bilmiyorum siz biraz hayvan işlerinden anlıyor gibisiniz sizce mantıklı olan nedir
Köpek erkek değil mi
Evet
Kısırlaştırma sayesinde köpeklerin agresif davranışları azalabilir ve birçok kanser türünün oluşma riski düşebilir.
Eğer dönemleri atlatabilecek gibiyseniz kısırlaştırmak zorunda değilsiniz dişi köpek olsaydı kesinlikle kısırlaştırın derdim çünkü kanser oluyorlar fakat erkek köpekte çok yoğun kansere rastlanmaz kısırlaşmadığı için
Peki ev içinde benim bacaklarıma yükselmesi garip mi normal mi ben çok garipsemistim
Yapabilir fakat bunu sizi baskılamak için de yapabilir.
Sadece çiftleşme güdüsü de olmayabilir bu yaşı nedir bu arada
Baskıdan kasıt nedir
Ben yavruyken aldım 5 6 aylıkken 1.5 sene geçti
Köpeklerde baskılama adını verdiğimiz sizi yetkisiz gördüğü hareketi sonlandırma ya da yetkisiz olduğunuzu hatırlatma hareketidir. Kral köpek ailesini takip edebilirsiniz bu konuda çok açıklayıcılar.
Ayıptır söylemesi ilk yaptığında korktuğum için engel olamadım da işini bitirdi yani bacaklarıma o yüzden çiftleşmek istediğini düşünüyorum
Köpek iki yaşında yani
2 evet
Genç bir köpek hatta ergen denebilir. Normaldir yapar ama dediğim gibi amacı baskılama da olabilir. Köpek sahibi olarak kral köpek ailesine bakabilirsiniz dediğim gibi köpek dünyasını anlamanıza yardımcı olur.
Baskılama kısmını tam anlamadim ama dediğini kral köpeğe bakacağım teşekkür ederim
Peki bana hareketlenince engel oluyorum doğal olarak bu ona zarar veriyormudur
Engel olman doğal ama ittirirsen yine üzerine çıkar sırtını dön ona ve odadan çık ya da uzaklaş hareketi bitirdiğinde yani yere indiğinde yüzünü dön. Bunu tekrarlayacak bunu yapmayı kesene kadar dediğimi yaparsan bir süre sonra yaptığı hareketi yapmamaya başlayacaktır.
Ya biraz da korkuyorum açıkçası ilk seferlede engel olamadığım için alıştığını düşündüm sonra dediğiniz gibi iterek engel olmaya çalıştım ama asla pes etmiyor odasına kitleyincede ağlıyor yani en azından ben öyle düşünüyorum evde tekim ev arkadaşım gibi çok seviyorum ama bana yükselmesi çok ürkütücü geliyor ayrıca garip geliyor
Sorun yok o bir insan gibi düşünemez. Dediğim yere instadan YouTube dan bak hepsinin cevabı ve çözümü var.
Dünyanın en masum canlarından evdeki korkacak hiçbir şey yok. Her şeyin de bir çözümü var ama köpekler sandığımız gibi bir dünyaya sahip değil dünyalarını anladıktan sonra her şey çok değişiyor gerçekten
Teşekkür ediyorum yardımların için biraz saçma gelmiş olabilir ama yani durum bu
Siz nasıl bu kadar ilgilisiniz köpeklerle
Köpeğim vardı 😂
Siz böyle bir durum yaşadınız mı
Bir çok sokak köpeğine de bakıyorum sağlık durumları falan derken onlar hakkında araştırma yapmaya başladım bu serüven de beni buraya getirdi
Tabii ki yaşadım benimki de erkek bir dogo Arjantindi. Size söylediğim yöntemi sabırla uyguladım ve hallettik
Peki bu süreçte izin verdiğiniz oldu mu köpeğinize yani izin derken kurtulamadiginiz diyeyim
Hayır hiç izin vermedim baş edemediğimde bir yere oturdum dikkatini dağıttım odadan çıktım tuvalete girdim bir süre bekledim ama onu hiç odaya kitlemedim
Tuvaletten çıktıktan sonra tekrar üzerime atlamasına izin vermeden oyun oynamaya başladım kemirmelik falan verdim yürüyüşe çıkardım oyaladım kısaca
Anladım yani ben o kadar yapamıyorum maalesef sizce alışmış olabilir mi bu duruma
Köpekler alışkanlıklarından istikrarlı olursanız kolay vazgeçerler endişe etmeyin ne yapacağınızı bilin ve uygulayın yeter geçtiğini göreceksiniz ve emin olun geçecek 💜
Teşekkür ederim içim rahatladı yani ben kendimi çok kötü hissediyordum engel olamadığım için bana sariyordu köpeğim hani bu işi benimle halletmesi çok kötü hissettiriyodu bana
Dert etme sadece izin vermemeye özen göster geçecek gerçekten geçecek için rahat olsun
Kıyamıyorum ki bir tek odaya kitleyince kurtuluyorum ozmn da ağlıyor çok üzülüyorum yani bana erkekler bile bu kadar ilgi göstermedi ssjsjsj
😂😂😂 bir anne olarak çocuğu odaya kitleme ve iradeli ol bu sadece bir güdü dediğim gibi başa çıkamam diyorsan da çiftleştir ciddi sakinleştiğini göreceksin
Ama bu geçici bir çözüm klıcı olsun dersen de kısırlaştır o zaman da sakinleşir kalıcı olarak 😂
Kaç yaşındasınız bu arada
Ya alt edemiyorum inanirmisin bir şekilde beni alt edip yolunu buluyor
Edersin dediğim gibi araştırmak ve doğru soruları sormak lazım o kdar. Bir kaç gün sonra ayın 9 unda 29um
Ahahaq doğum günün şimdiden kutlu olsun evli misin peki
Bu arada o alışmışmıdır diyorumda ben bile alıştım artık
Alışma istersen kardeşim bu pek mantıklı ve sağlıklı bir dueum değil farkındaysn. Evli değilim.
Tabi ki değil o yüzden çözüm arıyorum ya
Peki kıskanması normal mi mesela sevgilim eve gelince yan yana oturmamız çok zorlanıyor bağırıyor ve biraz da saldırıyor sevgilime bir türlü alışamadı
Çözümü ve nereye bakacağını söyledim kolay gelsin sana koca oğlanın da tüyü kadar ömrü olsun💜
Teşekkür ediyorum bilgiler ve yardımların için
Takip de ediyorum seni bir durum olursa seve seve yardımcı olmak isterim
Rica ederim 🌼