Arkadaşlar yaklaşık yarım saat önce köpeğim başka bişey için hazırladığım maya çiğ yumurtaaki ve şeker karışımıni yemiş yani 3 kaşık ya var ya yok ama şimdi karnından sesler geliyor çok su içti şişkinlik yaşıyor galiba ama durumu iyi çok kötü değil sadece kötüleşir mi ne yapmam lazım hickimseye ulaşamadım veteriner olarak
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hıc bırsey olmaz merak etme
Veteriner misiniz gerçekten bişey olmaz demi ilaç kullanıyor parazit için
Parazıt öyle olusmaz bıraz ekmegın katı tarafını ver bence
Veteriner bişey verme dedi ilaç kullanırken sadece mama yesin dedi onun için telaslandim zaten uzun süredir karın ağrısı şikayeti vardı ve ilac kullanıyor bununla ilgili
Gören de kezzap içti sanacak, ciddiysen kötü, şakaysa çok çok kötü.
Anlayamadım neyi kötü
Sen hayvan besleme bence. Uzatmayacağım gidiyorum söyleyeceklerim bu kadar. Daralıyorum anlıyor musun bunalıyorum
Boş yapma arkadaşım bilip bilmeden de konusma birşeyin önünü arkasını bilmeden yargı dağıtmak çok kolay zaten hepinize bence sende biraz içinde insanlık besle empati besle mesela.. Ama zor galiba bunalmana şaşırmamak lazım
5 tanesi geçen hafta doğdu toplam 8 adet köpegim var 16 yıldır köpek besliyorum. Önyargılı mı dedin? Kim önyargılı acaba
O zaman köpek bakmayı biliyorsun ama
bir insanı dinlemeyi ve anlamayı bilmiyorsun demekki ne yapalım..
Köpeğinin hiçbir şeyi yok böyle saçma sapan mevzulara kafayı takıp kendini üzme, köpeği darlama bizi de buna maruz bırakma lütfen. İnsanları dinlemeyi ve anlamayı bilmiyor değil sevmiyorum. Yarım aklım var zaten onu da alacaklarsınızmınşın
O zaman gelme arkadaşım okuma yorum yapma bosverip git ya da bişeyi yok merak etme yaz bu kadar uzatma ve insanların endiseleriyle uğrasma kafanı cevir yani hiç bir yönden mantıklı değil hepsi çelişki.. Sen sadece bazı şeyleri bu şekilde kapatmaya çalışıyorsun belli ama benimde ondan başka kimsem yoksa kusura bakma ayağını bir yere çarpsa ben endişelenirim ve kusura bakma buda kimseyi ilgilendirmez
Köpek yumurtayla şeker yemiş mesele bu. Büyük felaket yaşanacak da çare arıyormuş gibi yaygara koparmana gerek yok. Ben herşeyi bu şekilde kapatmaya çalışıyorum aynen, psikolojik rahatsızım. Köpeğim şekerle karışık yumurta yedi yetişin ölüyor diyor gel de psikolojiye sahip çık. Çılgınlar gibi savunuşu bide, bide savunuşu ibretlik. Neyse yazmıcam sondu
Belki bir hastalığı vardır veterineri tembihlemis olabilir mi kesinlikle bişey yemesin sorun yumurta ve şekerde değil maya olabilir mi zaten büyuk bir sindirim sıkıntısı atlatmis ve ben bu konularda henüz hassas ve telaşlı olabilir miyim ama ne fark eder ki tüm bunlar olmasa bile istersen yaygara koparabilirimde bundan sanane sen icindeki sorunları bagıramıyorsun diye herkes herşeyi sakince mi karşılamalı sanane ben burdayım istersem ben dünyayı ayağa kaldırırım sanane
Köpeğe sabırlar diliyorum
Bende sana zaten yeterince acımasız olan dünyada biraz sağduyu biraz empati diliyorum 🙏
Deme öyle ağlatıcaksın seni
Beni yazacağıma seni yazmışım çok duygulandım yapma şöyle şeyler
Sana benzedim bunaliyorum anlıyor musun git artık
Duygusuz olduğun belli neyseki bizimkiler sağlam hala umut var
yavaş yavaş bana benzemeye başladın sevindirici buldum.
Merak etme ben hatamdan çabuk dönerim
maalesef ki insanları tanıdıkça havanları daha çok seviyorum. Karşılıksız seven tek canlı, kızsanda bağırsanda bir an olsun bırakmaz ayrılmaz sevgisi azalmaz. İnsana hayvan, hayvana insan olmak bana daha doğru geliyor
Onu farkettim. Ama insanın da insana ihtiyacı var işte maalesef
Ama bu çok yakın olacağım uzun vakit geçireceğim anlamına gelmiyor. Baksana 2 saattir kavga ediyoruz, kedi köpek gibi.
Etme kafana silah dayadığımı hatırlamıyorum
Tam olarak öyle değil, evcil olanların kavgasını düşün haşin ama birazda eğlenceli. Bu arada kedi sensin kaç yakalarsam ıssırırım. Bir kaç diş darbesi geçirdim hatta az önce acımadı inşalah? )
Evcil olanların kavgasından zarar gelmez birbirimizi yer otururuz
Pençelerini çıkartıp kendini savunmanı taktir ettim. Bir iki çizik dışında etkisi olmadı ama olsun en azından olayı tatlıya bağlayabildik. Teşekkürler, iyi geceler)
Böyle hayatta kalıyoruz yapcak bişey yok sanada iyi geceler
Bir şey olmaz , telaş yapma
Veteriner misiniz
Değilim ama bir cok kopek baktım.
Ya parazit var safrasinda ağrı yaşıyordu
ilaç kullanıyor veterineri bişey yemesin dedi kuru mama harici ama masanın üzerine çıkmış yemiş iki saniyede şimdi korkuyorum yani bişey olmaz demi
Olmaz merak etme. Parazit için iç parazit hapı vermek yerine bir şey yemesin mi dedi veteriner hekimi 😂 başka veteriner hekim bul sen ciddiyim
Ya öyle değil tamda ben anlatamıyorum terimlerim yalnış olabilir 🙏 kısaca bir ilaç kullanıyor ve kuru mama harici bişey yememesi gerekiyor çünkü zaten şişkinlik ve ağrıları vardı ama işte sonuç unuttum masanin üzerinde 🙈
Anladım kısaca mide ya da bagırsak sindirim sorunu var 🤔 merak etme bir şey olmaz o kadar şeyle. Su içsin devamlı parmagını suya sok karıstır içer o.
Tamam çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Köpekler şeker yediğinde kanser olur.