Merhabalar köpeğim 4 aylık maltese terrier düzenli aşılarını yaptırdık ama 4. Aşısı bi ara ben şehir dışına çıktığım için gecikti tabi aşıların gecikmesi dışarıya çıkmaya , gezdirmeye geç başlaması demek dışarıya çıkmaya başlaması 2-3 ay geç olsa bi sıkıntı mı? aşıları tam bitmeden çıkarmak istemiyoruz ama 2-3 ay geç başlayacak gezdirme dışarıya çıkma durumu..
Lütfen sadece bilgili olanlar yazsın dalga geçmek , boş yorumlar yapmayın kısaca öğrenmek istiyorum
Lütfen sadece bilgili olanlar yazsın dalga geçmek , boş yorumlar yapmayın kısaca öğrenmek istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
köpekler zekidir, geç de olsa alışır hızlıca adapte olur
Hiç bir sorun olmaz. Aşısı geç olsa da illa su zaman yapılacak diye bir şey yok.
Amerikan staff cinsi kopegımın genclık aşısını unutup geciktirdim bir şey olmadı.
Şöyle düşün sokak kopeklerı dışarda doğup büyüyorlar.
Çok çok ince düşünme.
Yani dışarıya 2-3 ay geç çıkmaya başlasa sıkıntı olmaz öyle mi ya nasıl içimş rahatlattınız tahmin edemezsiniz ilk köpeğim olduğu için çok takıyorum üstüne titriyorum tecrübesizim danışmak istedim teşekkür ederim
Rica ederim.
Hiç bir şey olmaz merak etme. Yanında sen olduktan sonra kendini her zaman güvende hisseder zaten.
Ama söyle de bir şey var dış parazit ihmal etme hele ki dışarıya çıkacaksa.
Temiz hayvan çünkü yeşilliğe girer , yuvarlanır oynar illa ki börtü böceğe maruz kalır.
Yaşına girince zaten ense damlasını kilo ve ırkına göre alıp kendin de yaparsın.
Tüyü kadar ömrü olsun evladın
Yok zaten iç dış parazitini asla aksatmam sşzden duyduğumda çok iyi oldu aşılarına karşı çok ilgiliyim sadece 4. Aşısını malesefki geciktirdim bu yüzden geç çıkmaya başlayacak gezmeye çok teşekkür ederim sayenizde içim rahatladı sizin evladınızın da öyle 😇
Hiç ama hiç dert etme onu. 1 sene sonra dışarı çıkan köpekler bile biliyorum.
2 ay geç doğayla tanışıp geç sosyalleşir hepsi o.
İyi geceler
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz iyi geceler🙏🏻