Güncellemeler
+1 yıl
Yaa çok sevindim benim yerime öpün onları 😂 aşıları çok istisna anlarda gecikmesi de bi sıkıntı yaratmaz dimi bazen yetişemiyorum , ilk köpeğimde benim baya üstüne titriyorum çok uysal sevgi dolu bi çiş sorunumuz var sadece bi onda eğitemedik 4 aylık olduğu için normaldir diyorum onun dışında çok akıllı😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorun teşkil etmez bence korkmayın kısa geziler yaparsanız icinizde rahat eder
Veterinerde sorun olmaz dedi ama yinede tecrübesi olsn bilgisi olan kişilerede sormak istedim 2-3 ay geç başlayacak dışarıya çıkmaya başlamaya gelişimini etkiler mi diye korkuyordum yavru daha:/ teşekkürler 🙏🏻 😇
Hayır benim de var iki tane köpeğim o yüzden yazdım ilk başlarda sizin gibi endişeliydim ama bi sorun olmadı tek sorun beni yormaları iki kızım var biri cok hareketli evde bile zor tutuyorum😂
Yaa çok sevindim benim yerime öpün onları 😂 aşıları çok istisna anlarda gecikmesi de bi sıkıntı yaratmaz dimi bazen yetişemiyorum , ilk köpeğimde benim baya üstüne titriyorum çok uysal sevgi dolu bi çiş sorunumuz var sadece bi onda eğitemedik 4 aylık olduğu için normaldir diyorum onun dışında çok akıllı😂😂
Teşkil etmez benim baya bi süre yaptıramadığım olmuştu ama siz bu süreden sonra bi kuduz bide karma aşılarını yaptırırsanız bi sorun olacağını sanmıyorum yaptırmasınız bile ben şu an sadece kuduz yaptırıyorum ciş sorunu da dışarı çıkma alışkanlığın olunca geçer bence benim kiler evi yıkardı büyük tuvaleti gelince 😂 bende diyordum nie havlar bu köpek yani onlarda farkında oluyor temiz ırk bulunduğu yere pislemiyor kolay kolay pekinezim bazen sorun çıkartıyor onuda kucakta tek gezdiriyorum ikisi bir yorucu oluyor dediğim gibi
Ya gerçekten öyle içimi rahatlattınız ki sizin için hiçbir şey ama bana çok yardımcı oldunuz bu kadar detaylı anlatarak ilk köpeğim çok takıyorum kaç gündür triplerdeydim bu konu yüzünden sayenizde öğrendim içim rahatladı çok çok teşekkür ederim 😅☺️
Önemli değil bilgi paylaştıkça güzeldir zaten ama sakın ikinci köpek işine bulaşmayın gerisi gelir 😂
Hahhahhahaga2. Köpek baya çeltirmiş belli 😂😂😂😂
Belçika malinois ikincisi ama aşırı hareketli cidden saniyede 50 adım atıyor eğitmek icin almıştım bayada başarılı oldum ama ilerleme kaydetmedim bazı durumlardan dolayı şimdide eğitilmiyor algıları gitti ama aşırı hareketli ve oyun isteyen bir köpek ve çok zeki benden iyi düşünüyor bazen desem yeri
Baktım şimdi google’dan aşırı asil duruyor çok iyidir onlar eminim koruma içgüdüsü olarakta artık hiperaktifliğide nazar boncuğu olsun 🙏🏻
Valla bahçeye gitmiştik arkadaşımla benim arkadaşı baya bi koşturdu falan en son kapıyla beraber yıkıp çıkmıştı cocuk ısırma özelliği yok ama dediğiniz gibi korumacı