Ben kıskanıyorum valla benim kedilerime benden başkası dokununca elinden yüzüğü alınmış gollum gibi hissediyorum. 😃
Kameraya saldırmadan 5sn önce 😃

Ben kıskanıyorum valla benim kedilerime benden başkası dokununca elinden yüzüğü alınmış gollum gibi hissediyorum. 😃
Kameraya saldırmadan 5sn önce 😃

Yok ben kiskanmiyorum da başka bir durum yani. Genel olarak hayvan diye herkes dokunacak diye bişey yok. Nasıl ki bir insana gidip habire dokunup sevmiyorsak o da aynı şekilde.
Örnek vereyim metroya otobüse binip veterinere götüruyorum köpeğimi. Şimdi her bindiğimdr birisi dokununca ne olur? Hem o hem de ben sıkılırım dimi? Ayrıca onun eli sanki çok mu temiz? Bir de habire burnuna ağzına el götürmeye çalışıyorlar. Bıktım artık. Bir daha görsen ters tepki vericem zaten. Isırıyor veya dokunmayın uyuyacak diyicem.
Çocuklar hepten kötü. Rahatsız ediyorlar.
Cevap
9Cevap
Hayır kıskanmıyorum zaten evcil hayvanım yok ama olsa da sevebilirler hayvan sevmekten güzel ne var
Hayır ama bazı misafirler kedimi sert sevince endişeleniyorum bir yerine zarar verecekler diye top gibi havaya fırlatıp tutuyorlar ya da her yerini öpüp mıncırıyorlar çocuğumun canımdan can gidiyor
Mutlu olurdum. Canlıları çok severim. Demek ki çok şirin ki karşı koyulmaz bir güç haline gelebiliyorlar. 🐈
Issırim o pembiş burnunu, öpim gıdını. Patilerini öptüğüm. Tipe bak ya. ALLAH'IM KEDİLER NEDEN DÜNYANIN EN GÜZEL VARLIKLARI YAA
Başkası sevince değil de kedim benim kucağıma gelmezken bana tırnaklarını çıkarırken başkasına tam tersini yaparsa kıskanıyorum 😂
Benim kedim Benden başka herkese Kaplan olduğu için problem olmuyor
Evcil hayvanım yok. Olsaydı belki birazcık kiskanabilirdim.
Kıskanmam. Tabi bana gösterdiği tatlı tepkileri onlara da göstermediği sürece
Evet. Ama çok hırçın seviyorlar hayvanın huyu değişiyor🤷♀️
Benim olanı kim severse sevsin kıskanıyorum valla😂
Evcil hayvanım yok. Olsaydı ve sevilseydi de kıskanmazdım.
Eğer evde beslediğin bir hayvan ona karşı çok iyi yaklaşıyor ise evet kıskanırım😂😂😂😂
En çok beni sevecekler bir tek beni hep beni :D ahah
Evcil hayvanım yok 😃 olsaydı başkasını sevse ım kıskanırdım zaar 😄
Hayır daha insanlar sevsin diye kedimi onlara teşvik ediyorum
sadece kuş besledim onu da seviyorlardı çocuklar bazen boğabiliyor o ayrı
Aşşşşırı. Sanki kocam falan ya dokunmasın kimse bebekoma
Evet sevsin tamam ama öpmesin mesela
Hayır birçok insan seviyor.
Sevebilirler kıskanmam 😂
Evcil hayvanım yok...
Ustam şifa mi besliyorsun evde?
Olsa kıskanırım
Kiskanmiyorum evet hshd