Genellikle köpeklerde olur bu durum. Kediler pek tınlamasa da arada onlarda sahiplerini kıskanırlar. Peki sizin dostlarınız sizleri kıskanıyor mu? 

Muhabbet kuşum var ve evet, normalde cıldır cıldır yerinde duramazken diğer kuşlarla ilgilenip konuşurken eğilip sessizleşiyor duraksiyor ve elimi uzatınca vuruyor özellikle dışarıdaysa elimdeki kuşa vuruyor
Evcil hayvan olarak bir muhabbet kuşumuz var o da dişi. Isırıp duruyor o yüzden hiç dokunmuyorum kendisine. Uzaktan seviyorum daha çok 🤣. Ama kedi veya köpekle dost olup kıskanılmak isterdim😌.
Bir kedim olsaydı kesin birbirimizi kıskanırdıkkkk😻🤭

😻🙃😇
Cevap
12Cevap
21 tane sokak kedim var. Tedbirleri alip birini severken diğerleri resmen kaplan kesiliyor. Bir keresinde köpek seviyordum kedilerim köpeği dövdü 😂😂
Iki yavru kedim var. Birini kucağıma alirken diğeri de kucağıma çıkmak istiyor arada birbirlerine giriyorlar🤭
2 kedim var biri 18 biri 7 aylık. Küçüğü kucağımda görünce büyük gidip küçüğü köşeye kıstırıp tıslıyor 😐
Gelen misafirlerin ayakkabılarını ve kıyafetlerini yiyen kıskanç bir köpeğim var. Bir daha gelmesinler diye yapıyor resmen.
Başka kediyi daha çok sevdiğim içindi galiba diğer kedim derslerimin üstüne ihtiyacını gidermişti onu bilirim kaç senedir yapmazken
Minik beni ben miniği kıskanıyorum valla.. iki üç gün önce artık yavrularını seviyor beni sevmiyor diye ağladım. Bizimkiler bana güldüler.
Evet kıskanmaz olur mu başka bir kedi sevemiyorum bir tane köpeğim vardı benim beni yerimden kaldırır kendi yerime otururdu
Ah bir kedim olsada beni kıskansa
Kedim vardı ben yokken annemin yanına uzanırdı, ben eve geldiğimde benim yanıma geçer uzanırdı direk :D kıskanan annem olurdu
Olsaydı, kıskanırdı. Benim şu hayvan korkum olmasaydı ya da 🌺 Dipnot: hayvanları seviyorum 🌺
Kıskanırdı evet ayrılmak zorunda kaldım minnoşumdan ama aklıma geldi hüzünlendim yine 😿
Mıncır çok kıskanç bir çocuk eve gelen misafire tıslıyor😑
Evcil hayvanım yok.
Kendi doğalarında bol bol severim.
Bizim kedide hiç öyle huy yok. PC başına oturunca önüne gelesi geliyor ama.
bir Alman kurdum vardı..
evime arkadaşım gelemiyordu :)
Bir tane kedim var zaten oda kıskanmıyor pek.😇🌺
Teşekkür ederim 💫😊
Köpeklerim beni kıskanıyor kopekler siziiiii🐕🐶🐕🐶
Yaaaaa o foto çok tatliiiiiiiiiii 😻😻😻😻
Köpeğim var ne zaman biriyle sarılıcak olsam falan araya giriyo
Hahahaha evet köpeğim var ve kıskanır başka hayvanı seversem :D
Evet biri dişi diğeri erkek erkek kedim yanıma gelince diğeri haklı olarak cıldırıyor😀
Golden köpeğim beni kıskanmaz
yooo, kardeşim hiç kıskanmaz beni
Hiç kıskanmıyor, ben onu kıskanıyorum
köpeğm vardı kimseyi yanıma yaklaştırmazdı
Evet kedimde gozluyorum bazen
Kedim var kıskanmayı geç sevmez bile beni
keşke olsa da kıskansa ya
oturduğum yeri kıskanıyor
Olsada kıskansa..😕ama yok malesef
Hiç kiskanmaz:)
Eveet kıskanırlar 😍
Ecvil hayvanım yok