AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendin yapman. İstersen tarif verebilirim
Ciddi misin
Tabiki
Zahmet olmazsa çok sevinirim
500 gr ciğer iki adet havuç 1 adet kabak 2 adet patates bunların içine su ekleyip iyice haşlayın sonra blandır ile çekin sonra buz dolabına dolap poşetine bir öğüne yeticek şekilde koyun ben son yaptığımı konserve yapar gibi kavanoza yaptım öyle daha rahat oldu
Bu bitince diğer yapmanıza sebzeyi azaltıp içine prinç ya da makarna koyun öyle yapın
Brokoli bezelye 🥺
Hemen hemen aynı tarifi verdi geçende veteriner ama rahatsızlandığında demişti yanlış hatırlamıyorsam , siz mama olarak her zaman mı bunu veriyorsunuz yani
Bunları da koyabilirsiniz tabiki ama diğerlerini azaltın ciğerin tadını bastırmasın ki yavrunuz severek yesin
Evet benimkinin sürekli maması bu dışardan alınan mamadan hem daha sağlıklı hemde dahada severek yiyor
Çok teşekkür ederim gerçekten, Allah im kedilerinize uzun ömür versin
Kaç tane var bilmiyorum amaa
Benimkiler den çoğu bi kaç ayda öldü
1 tane
Çok üzüldüm neden öyle oldu
Unutmayalım ki bir hayvana yapılacak en büyük zulum onu tek bakmaktır 😊 bir tane kendi cinsinden bir arkadaş olmalı 😊
Bende anlamadım, bide ölümlerine teşhis bile konulamıyor , sap sarı gözler, kos kocaman göz bebekleri , bem beyaz ağızlar, arkasından gelen cok az sarı su ve iğrenç kokuyor , kusma ishal yok hiç, ve göz önünde birden bire ani çökmeler
Yani bir anda hayvanın içi boşalıyor sanki elinle tutuyorsun ve hayvanın içi boş
Halbuki 30 saniye önce iyiydi , baytar bile korktu
Tek olduğu hiç söylenemez sürekli üzerimizde geziyor 😂
🤣🤣 kızmayın ya yavruma canı sıkılıyor demek ki
Ölenler kardeş falanmıydı
Hepsi aile idi , bundan bir kaç ay önce anne kedi öldü, enfeksiyondan sonra hepsi üzüldü kayboldu gitti kediler , nadiren gelip uzaktan bakıp gidiyorlardı, bende yakalayıp yakalayıp öpüp sevdim , anneniz yoksa ben bakarım sizi diye , hepsini yine topladım mi
Annesinden önce bi yavru hiçbir iz hastalık vs olmadan ölmüştü zaten inceledim inceledim bişey yoktu
Sonra annesi
Sonra küçük siyah yavru da kayboldu gelmedi , sonra en küçük cipirli yavru da öldü az önce anlattığım belirtilerle
Veteriner sagolsun baya iğne yaptı 2 gündür komşuların ahirinin çatısında geziyor sancısı var cipirli kedinin ölmesin diye dua ediyorum
Bunların hepsi kardes kedi
Dışarıda mı bakıyorsunuz
Evet ama yavru kedim. evin önünden hiç ayrılmaz dı hatta rahatsızlanırken. bile. kapinin önündeydi
Anladım umarım bundan sonrası iyi olur
Birden sustunuz sanki bişey diyecekken vaz geçmiş gibi
Yoo hayır sohbetiniz çok güzel hatta
😢😭
Ne oldu
Hiç
Diğerlerine bişey olur diye korkuyorum sadece
Durup dururken veterinerin bile. anlam veremediği şekilde ölmesinden
Büyük ihtimal genetik bir durum
Farklı hastalıklar amaa?
Bağışıklık sistemleri bozuktur herbiri farklı hastalıklara kapılıyordur
Peki 🥲🥲