Almayı düşünüyorum ve Apartmanda beslenmez falan demeyin lütfen bal gibi de besleniyor
Pomeranian
Pekinez
Chihuahua

Başka bir şey sizin önerdiğiniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Almayı düşünüyorum ve Apartmanda beslenmez falan demeyin lütfen bal gibi de besleniyor

Dünyanın en küçük köpek ırklarından biri olan Chihuahua (Çivava) köpeklerinin, yerden yükseklikleri ancak 13 santimetreye ulaşabilir. Bu köpekler, diğer küçük köpek ırkları gibi çok enerjik ve gürültücü hayvanlardır. Meksika gibi sıcak bir ülkeden geldikleri için soğuğa dayanıklı değildirler. Soğuk havalarda titredikleri belirgin şekilde gözlenir. Mükemmel bir eşlik köpeği olan Çivavalar, sahiplerine çok bağlıdırlar ve siz dahil kendilerine ait hissettikleri her şeyi canları pahasına koruma eğilimi gösterirler. Çivava cinsi köpekler dünyada olduğu gibi ülkemizde de en popüler evcil köpeklerdendir.

Chihuahua (Çivava) Genel Özellikleri
Anavatanları Meksika’dır. Adlarını Meksika’da bir Aztek şehri olan Chihuahua’dan alırlar.
Dünyanın en küçük köpeklerinden biridir. Yerden yükseklikleri 13 santimetreye ancak ulaşabilir. Ağırlıkları yarım kilo ile 2,5 kilo arasında değişir. Boyları ise 21 ila 23 santimetre arasında ölçülür.
Tüy rengi değişebilir ama en kıymetli olanları beyaz – kahverengi olanlardır.
Kısa tüylü köpeklerdir.
Kulakları vücutlarına göre büyüktür.
İnce bacaklı olmalarına rağmen bacakları çok güçlüdür.
Çok kaslı hayvanlardır.
Soğuktan çok etkilenirler.
Oyun oynamayı çok severler.
Boyutlarından beklenmeyecek kadar cesur canlılardır.
Zaman zaman agresif tavırlar gösterebilir hatta ısırabilirler.
İdeal birer eşlik köpeğidirler.
Zeki köpeklerdir, eğitilmeye açıklardır ama oldukça inatçıdırlar. Onları eğitmek için sert davranmak doğru değildir.
Gözlemci ve meraklı hayvanlardır.
Kendi cinslerinden olan diğer köpekleri tanırlar ve onlarla vakit geçirmekten hoşlanırlar.
Sahiplerinin gösterdiği sevgi ve ilgiye cömertçe karşılık verirler.
Birlikte yaşadıkları insanları sahiplendikleri kadar kendilerine ait olan eşya ve oyuncaklara da son derece korumacı bir tavır içerisindedirler.
Diğer köpeklere, köpeğin büyüklüğü ne olursa olsun, üstünlük sağlamaya çalışırlar.
Tanımadıkları insanlara karşı mesafeli ve güvensiz davranırlar ama sahiplerine çok bağlıdırlar.
Ortalama ömürleri 15 yıldır.
@everkeğii öyle
Pomeranian alabilirsin, kendim de besliyorum aşırı tatlılar tabi Pekinez vesaire onlarda güzel köpekler ama Chihuahua çok asabi bir köpek çok çabuk sinirlenebiliyor.
Pomeranian boo sahibi olarak söylüyorum tüy dökmesini göze alıp önlemek içinde 2 günde bir mutlaka taramanız gerekli , çok havlamaz ama çok ilgi ister devamlı yanınızda durmak oyun oynamak ister enerjilerini almadığınız zaman durmazlar.
Açıkçası ben evde köpek beslemezdim yani sonuçta bu hayvanlar Özgür hayvanlar evin içini kapatmayı doğru bulmuyorum eğer evinizin önünde bir bahçe yoksa böyle bir şey yapmanızı pek tavsiye etmem Bir de inancım gereği evde köpek beslemem
bahçeye köpek koymak özellikle de cins bir köpek koymak hiç mantıklı değil bahçe deki köpeği çalan insanlar var hem de fazlasıyla
Sen bilirsin ben beslemem evde
Cevap
28Cevap
Pomeranian var
Bu ırkı al

çok büyük bu
Toy poodle iyi diyorlar. Kokmuyormuş diyorlar diğer köpekler gibi.
evet buda tatlı ama ben daha küçük bir şey istiyorum
Apartmanda beslenir, sorun yok. Maltese, Yorkshire terrier, toy poodle veya 1 numara poodle, King Charles spaniel olabilir. Bunlar akıllı ve oyuncu cinsler.
Chihuahua ve Pekinese ırkları biraz agresif olabiliyor.
pekinez agresif mi ya chihuahualar çok agresif diye biliyorum
Pekinese cinsinde de var biraz.

Pomerian ama böyle olucak ıyyyyyy yerim şunu ♥️♥️
traşı çok pahalı geçen yıl 600lere yaptırdığım traşı bu sene 1000 oldu
tombişleri de tatlı 😍
@Mavisafircik2 olsun çok tatlııııı ♥️😅
ufffff hemde ne tatlı yaaa bundan başka köpek istemem evin içinde 🤫
@7_Kocali_Hürmüz kız en kötü mama 2 kilo 600 oldu ki bu cins özel mama yiyor vitamini ödülü şunu bunu geçen sene aylık 2 buçuk veriyodum tam bakıyodum şimdi o paraya veterinere veremezsin
@Mavisafircik2 napalım kız bunada değer ama şu bakışa baksana 🥰🥰🥰
O minikler fena havliyorlar. Arkadasima gittigimde 30 dairenin en az 20 sinde kopek var demisti. Her biri bir yerden havliyor tam cildirmalik.😊
nerdeymiş ya o apartman bende taşınayım 🤭
bu küçükler deli gibi havlıyo ya üstteki ikiyi bilmiyorum ama alttaki korkunç sköxpsmxgxpsmdhd yani rahatsızlık verebilir insanlara
alttaki fena fena tipinden belli oluyor zaten 😂
süs köpekleri özellikle de chihua aşırı enerjik ve aşırı yüksek sese sahiptir o yüzden apartmanda besleyemezsin
besleyen besliyor. d
Şivava diyoruz ya biz şimdi onu kendi diliyle yazamam bazen sesleri çok derinden geliyor ama apartpanda bakılabilir 1 yalında falan olursa daha iyi olur küçükler çok havlar geceleri
süs köpeği nedir? biblo al koy vitrinine bir canlıdan candan bahsediyorsunuz
isimleri öyle olduğu için olabilir mi acaba
yoo isimleri öyle değil bak tek tek şık oluşturmuşsun
başlığa ne yazmalıydım
Aslından hiç anlamam. Pekinez dedim. Bu daha uysal duruyor sanki. Diğerleri cin gibi. Ortalık dağıtıcı sanki.
Apartmanda temiz olması ve gürültücü olmaması gerekir. O yüzden Pomaranian küçük köpekler arasındaki en zekisidir
Arabacı Palisi ve tonya finosu
Bunlarda yerli ırklarımız
büyük duruyorlar ya
Kilo olarak 2-3 kilo daha fazladırlar ama safkan nesli tükenmekte olan yerli değerlerimiz olduğu için ben önerdim sadece
Internetten karakterleri mizaclari nasıl diye araştırıp karar verebilirsin
baktım ama öneri almak istiyorum yine de
Kedi beslemek daha sağlıklı bence ama büyümeyen bir köpek türü vardı
kedim var zaten
Chihuahua asabi bi kopek pekinezlerin doğal yapisindan dolayi ileride fazla hastalanabiliyolar pomerianlarsa cok kırılgan hayvanlar ama bence en iyi seçenek pomerian
ne gibi hastalıklar?
Akciğer genelde nefes sorunlari oluyor
Tüy sorunu olmayan ( Ev Arkadaşı ) olursa rahat edersiniz !!
Chihuahua'dan uzak dur derim. Ruh hastası alayı. Pomerian en iyi seçenek.
evet biliyorum asabi huysuz ama tatlı ya
apartman diilde, apartman dairesi demek istedin sanırım.. hepsi olur.
Evet de öneri almaya çalışıyorum
Satın almaya karşıyım. Bu köpekler çok kötü şartlarda çoğaltılıyor. Büyük vebal
Satın almasan bile çoğaltılmaya devam edecek
Herkes senin gibi böyle düşünürse son bulmayacak bu günah
Hiçbiri
Ona vereceğin paraya mama al sokak köpeklerini besle
beslemediğimi nerden biliyorsunuz?
Öyle bir ithamda bulunmadım ki güzellik
Gerek yok bu saldırgan üsluba
Almayı düşündüğün köpek parasını mamaya yatır dedim
Benim var pomerian ama bakımı biraz zor ama çok akıllı ve sadık bir köpek
Chihuahua der susarım 😅
çok asabiler yaaa
Son seçenekte daha iyi olabilir.
ne alaka
Chihuahua bakmak için güzel köpeğe benziyor
çok asabi
pomeranın ağzını yüzünü yemek istiyorum 😂😍
hepsini yemek istiyorum ben 😍
en üstteki daha iyi öbürleri çok havlıyor
havlaması pek problem değil ya
pekinezin genetik hastalığı çok nefes almasında problem olabiliyor yüzü basık olduğu için ve çenesi çıkık oluyor diş yapısı bozuk oluyor
ben maltipoo bakıyorum çok akıllı sorun çıkmıyor
Hepsi olur görseldeki
Chihuahua..
chihuahua daha tatlı nedense
o tatlığın altındaki asabilik..
Bunların hepsi çok tatlı ya❤️
dimiii 😊😍
Aynen ❤️
Chihuahua iyi gibi
asabi ya
Bence hepsi
hepsini alamam
Yani bazı köpekler fareden küçükler. Onlardan almanı tavsiye etmem! Labarotuvar ürünü olanların hiçbirini tavsiye etmem işin açıkçası
Kedi
kedim var zaten
Ozaman köpek
Chihuahua
Şivava 😍
Pekinez
Chihuahua
Birinci
pekinez güzel : )
Hiç anlamam ki
Pekinez
Pomeranian