Yoksa sizler, hayvandan bile minnet mi bekliyorsunuz? ;)

Yoksa sizler, hayvandan bile minnet mi bekliyorsunuz? ;)
Hayır kediler nankör değillerdir. Sadece düşünebilme yetileri olmadiklari için saldırgan olabiliyorlar.
Teşekkürler
Hayır esareti kabul etmeyen özgür ruhlu hayvanlardır.
Tamamen katılıyorum, bazı insanlar hayvanın özünü değiştirmesini istiyorlar :D
Sıkıyosa kendi özlerini değiştirsinler önce😂
Yaparlar mı hiç kediye onlar ayak uydurmalı, kedi sana beni sev diyorsa sevcen, git lan başımdan diyorsa gitcen, mıç mıç mıç yapışmıcak yoksa patiyi yersin hahaha :D
Cevap
5Cevap
Hayır değillerdir.
3 tane besliyorum cumartesi günü 4. geldi yavru olarak kapı önünde 3 büyük 5 yavru besliyorum hiç nankörlüklerini görmedim
Hayvanlardan minnet bekleyen tiplerden olmadığın için teşekkürler :D
Evet öyleler 😃 sevdiğimiz ve beslediğimiz halde aniden saldırıyorlar
Hayvanın doğasını değiştirmesini istiyorsunuz :D
Bu doğasına bağlı olan bir şey değil ki. Ona bakarsak köpekler de saldırabilen hayvanlar ama sahibine saldırmıyor koruyor ve kendilerini sevmemize izin veriyorlar
Kedi ve köpek dna'sı çok çok çok farklı biz kurtları evcilleştirdiğimizde doğada dinozor katili kedi ataları yaşıyordu lütfen :D
Nankörün önde gidenleri ama yine de seviyorum bizim şerefsizi
Onların uzaylı olduğunu düşünüyorum :D
İnsanın yaptığı nankörlüklerin yanında kediler çok masum kalıyor. Kedilere laf yok :)
Katılıyorum hayvanların hepsini, insanların bazılarını seviyoruz :D
Hayvandan ne bekliyorsunuz ya size tapmasını mı. Nimetin sizden değil Allah’tan geldiğini biliyo hayvan
EİG Teşekkürler <3
yani genelde öyledirler ne versem beğenmiyor bizimkiler mi öyle bilmiyom
İşlenmiş gıdalar vs ya da baharatlı yiyecekler verirsen yemezler normaldir :D
Hayır kediler nankör hayvan değil yaratıcısından başkasına itaat etmeyen güzide canlilardan birtanesidir.
Hayır değildir
Doğru bakış
Bence de 🙂💫
Biraz
yakıştı mı hiç bu kedikız :D
Haha mama veriyorum kolumu ısırıyor haksız mıyım gel seviyim diyorum benimle işi bittikten sonra azıma siciyorr
Kedilerin doğasına uygun davranmayan bizleriz , onlar iç güdülerine göre hareket ediyorlar ona ayak uydurması gereken sensin o değil :D
maalesef zorundayım yoksa beni öldürebilir
Biraz sinirli de
Meaaaooovvvvv diye gözleri kocaman yapıp yapıp kuyruğu aşağıda sallamaya başladıysa aman aman :D
Haa korkuyorumm
Dikkat et paramparça eder öyleyken seni :D O durumdayken sakın ha sakın sırtını bir kediye dönme yoksa seni azıcık ucundan çizebilir :D
Peki
Bol patili günler
Sizede
eyv
hayır değiller
Aşkom kedileri bilmem ama sen sjdjdjjdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar