Çok seviyorum kedileri fakat tırmıklarının yanlışlıkla gözüme gelmesinden korkuyorum. Hani oyun oynarken ya da severken işte.
Bu mümkün mü? :/
Çok seviyorum kedileri fakat tırmıklarının yanlışlıkla gözüme gelmesinden korkuyorum. Hani oyun oynarken ya da severken işte.
Bu mümkün mü? :/
Bu senin kediyi eğitme durumuna bağlı kediyi kedi gibi yetiştirirsen o kadar saldırgan olmaz yapacağı en fazla şey ısırmak olur. Vahşi doğada yaşıyor gibi yetiştirirsen ve bir sahip gibi davranmazsan o kedi ya gözüne, ya koluna, ya yüzüne çizerek zarar verir.
Hımm nasıl eğitilirki peki? Hiç bri bilgim yok :(
Cevap
3Cevap
Yolda yürürken kafana göktaşı düşme ihtimali kadar var o ihtimal evet.
https://www.chip.com.tr/haber/evinin-terasinda-oturan-kadina-meteor-carpti_158492.html
Ahhahahhaha. Ciddi mi ya? Ben sokakta kedi sevmiştim bir tırmık attı kolumun damarına geliyodu az daha. Yanına gelmiş allahtan
onlar gözün hassas olduğunu biliyor çoğunlukla benimki biliyor mesela saçlarımı yolar ama yüzüme asla dokunmaz
Evet mümkün 29 kedi besledim 15 yıldır hiç biri ölümcül bir darbe yapmadı korkma
Wuuuhhh 29 :D ve hiç biri bişey yapmadı. O zaman korkmama Grek yok cidden dediğin gibi. :) ayyy tamam o zaman.
abartma ya
Niye abartmiyim tırnakları kanatıyor.
senin yetiştirmene bağlı
Mümkün
Kesersen degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?