Merhaba. Bu gün sokakta bir kedi buldum minicik ve kir içindeydi öyle yolun kenarında kalmıştı. Gözlerinde falan herhangi bir şey de yoktu açık gözleri sadece çok fazla kirliydi. Eve getirdim yıkadım kuruttum yemek de yedi kendini sevdirdi bolca sonrasında hep uyuyor. Başını okşuyorum arada uyanıyor bir iki miyav yapıp gene uyuyor. Çok mu yorgun acaba yıkandıktan sonra rahatladı da mı uyuyor yoksa bir hastalığımı var? Veterinere yarın götüreceğim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bunun burden fazla sebebı olabılır zayıflama var mı yanı ıstahında bır azalma su tuketımınde eksılme var mı ?
Hayır iştahı yerindeydi. Götürdüm veterinere zaten ateşi varmış ve enfeksiyonu da vardı ishal olmuş. Tedavisi dün bitti şu an evde cin gibi koşturuyor. Kuma da alıştırırsam tadından yenmez🫠
belki de yorgundur
Enfeksiyonu varmış tedavisine başlanıldı. Çok ciddi bir şeyi yok şükür iyileşecek inşallah🙏
Umarım iyileşir 🙏
Benim kedi 18 saat uyuyor. Kedi uyuyorsa sağlıklı demektir
Ben kendi kedimi 1 aylıkken sahiplenmiştim çok fazla oynuyordu sık sık uyanıp. Şimdi büyüdü çok uyuyor ama bu kedinin oynamaması garip geldi bana. Sağlıklı olsun da ne istiyorsa yapsın o zaman😊🙏
Kedi uyumuyorsa şüphelen uyuyorsa için rahat olsun🤣
Yok veterinerle konuşup götürdüm enfeksiyonu varmış ishal de olmuş. Uyurken kokmaya başladı baktım altına yapmıştı. Serum falan yapıldı 3 gün tedavisi devam edecek.
Geçmiş olsun
Ciddi bir şeyi yok şükür ufak tedaviyle iyileşecek inşallah🙏
Gecer geçer tüyü kadar ömrü olsun
Çok teşekkürler amin🙏
Götür ama rahatsızlıgi olduğunu sanmiyorum. Keşke bende evime alabilssm :(
Götürdüm demin varmış. Tedavisine başlanıldı. Ciddi bir şeyi yokmuş ama şükür🙏
Sevindim çok sukurrrr
İstiyorsanız alın. kedi beslemek çok güzel bir şey. Konuşmadan bile anlar seni, sevgi verir, stresini alır, iyileştirir senii. Hem dostun olur hem evladın😊 Mutlaka imkanınız varsa alın evinize
Annem istemiyor yoksa ben 2 tane alırdım :) sokakta hep mincikliyorumm zaten
Benim annem de zamanında istememişti haberi olmadan getirdim, 5 yıl oldu şu an oğlum diyor başka bir şey demiyor😅 bizden bile çok seviyor onu. Sözde benim kedimdi ama evlenince bana bile vermedii asla ayrılmam dedi. Kedim de en çok onu sevdi hep ben de mecburen aşklarına saygı duydum arada gidip seviyorum🥲 Siz de alın. Zamanla sizden bile çok sevecek😁
İnsAllah bir gün eve habersiz getireceğim hahah 😂😂
Vetoya götür. Çip falan da tak. Al besle
Evde kendi kedim var ve şimdiden kavgalar başladı maalesef beslemeyeceğim ben. Ayrı odalarda saklıyorum şimdilik bir sahip bulana kadar idare edeceğim böyle. Çok küçük çünki kedim 5 yaşında bi tokat atsa bişey falan olur çok korkuyorum
Bana ver
Türkiyede mi yaşıyorsunuz? Ben maalesef başka ülkedeyim
E şimdi kedi için nasıl geleyim. Nerdesiniz
Etrafımdan sahip bulmaya çalışacam. Şimdilik ben bakıyorum zaten. Hele bi veterinere götüreyim hiç bir şeyi olmadığına emin olayım ondan sonra iyi bir sahip bulacağım inşallah
Ne mutlu size denk gelmiş. Kalbiniz kadar güzel bir yaşam dilerim
Keşke hepsine böyle yardım ede bilsem. Allah hepsinin karşısına merhametli insanlar çıkarsın inşallah🙏
şevkatli ana kucağı işte
Uykusu vardır belki
Umarım öyledir
Kediler öyle zaten
Vay yaramaz kedi vaaayy
merhametli insan ❤️
Uyusun uyusun