Merhaba kedisini mamayla besleyen kedi sahiplerine bir sorum var. Kedinize hangi mamayı alıyorsunuz.
Kuru mama
Yaş mama
Ödül maması
Olmak üzere bu 3 türde hangi marka mama kullanıyorsunuz.
Merhaba kedisini mamayla besleyen kedi sahiplerine bir sorum var. Kedinize hangi mamayı alıyorsunuz.
Kuru mama
Yaş mama
Ödül maması
Olmak üzere bu 3 türde hangi marka mama kullanıyorsunuz.
Yaş mamada Gourmet alıyordum benimkine, obez olana kadar. Şu anda Royal Canin'in medikal mamasını kullanıyorum ama ondan önce Fit 32 yiyordu.
Benimkinin şişkolugu tamamen tembellikten bu arada, yediği mamadan değil. Bütün gün gebeşince kilo falan veremiyo tabi.
Kuru mama olarak ne alıyorsunuz
Proplan hills ya da royal canin kullanmalısın diğerleri çöp n&d var bir de ama onun protein oranı çok yüksek olduğu için alerji yaptı benim kedilerime kaşındırdı yaş mama olarak da purinanın gourmet serisi var bayılıyor benimkiler tavsiye ederim ödül olarak da wanpy diye bir marka var onun ödülleri fena değil ama çok verilmemeli
Cevap
0Cevap
İkisi içinde Royal canin markasını tercih ediyorum. Yaş mama binde bir alırım, alıştımı kuru mamayı yemiyor. Bu tarz durumlarda olabilir. Ödül maması için de me-o markasını kullanıyorum.
Ben animonda yaş mama veriyorum.
Kuru mama kediler için çok sağlıksız.
Şeker tahıl olmaması gerek ve en az % 70 et
Royal canin de hiç iyi bir marka değil.
yaşı ırkı cinsiyeti hepsi mama seçiminde önemli
Sizin kediniz hangi cins kaç yasında. Hangi kuru mama ve yaş mamayı kullanıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?