Migrostaki kedi mamaları sokakta beslediğim 5 yavru ve 1 anne için uygun mudur sizce? Kullanan bir fikri olan varmı? ya da tavsiye edeceğiniz mamalar. Sürekli salam vermek çokta doyurucu olmuyor. Başka besin öğeleride önerir misiniz? Migros dostluk mamaları nasıl?migros dostluk maması nasıl?
Migros'ta Sokak Hayvanları için Satılan Dostluk Mamaları Nasıl?
Gayet iyi bence. Ben sokağımdaki hayvanları bu mamayla besliyorum. Şimdiye kadar hiç reddetmediler. Bu arada bi proje ürünüdür bu dostluk maması. Tropikal Pet’in mama markası olan Goody, sokak hayvanlarına yardım etmek amacıyla Migros ile iş birliği içerisinde girmiş ve bu sokak mamasını üretip Migros'ta satmaya başlamıştır. Migros dostluk maması ürünlerini ben bazen fazladan alıyorum ve barınaklara gönderiyorum. Hatta bazen evcil hayvanı olan ama durumu kötü olan ailelere de gönderiyorum. Hem fiyatı uygun hem lezzeti çok iyi.
migros dostluk maması
Migros Dostluk Maması Doyurucu mu?
Doyuruculuğu yüksek bir gıdadır. Sokak hayvanlarına günde ikişer defa kaplarını doldurup veriyorum. Doyuyorlar gayet. Size de tavsiye ediyorum, çevrenizde sokak hayvanları varsa Migros dostluk maması alın ve hayvanlara verin. Dostluk maması köpek seviyorlar gayet. Tadı kötüdür ve doyurmaz diye endişelenmeyin yani.
migros dostluk maması doyurucu mu?
Migros Dostluk Maması Kaç Hayvan için Yeterli?
Bir tanesi sadece bir hayvan için yeterli olur. Çünkü küçükler 150 gram tek. Bir hayvandan fazlasına yetmez. Bu nedenle alacaksanız birkaç tane alın öyle kullanın. Sokak hayvanları mamanın kokusunu alınca geliyor çünkü. Az olursa birbirleriyle kavga edip aç kalabiliyorlar. Dolayısıyla birden fazla almaya dikkat edin.
Migros dostluk maması kaç hayvana yeter?
Migros Dostluk Maması Fiyatı Ne Kadar?
Migros'un kedi maması dostluk maması 10 TL normalde ama indirimle 7.5 TL'ye satın alabilirsiniz. Sokak kedileri için mama Migros gayet uygun bir fiyatta açıkçası. Migros'un köpek maması olan dostluk maması da 7.5 TL gibi bir fiyatta. Ama normalde 10 TL'ye satılıyor. Dost pati mama var birde. O da çok uygun. 3 TL gibi bir fiyatı var. Dost pati kedi maması ve dost pati köpek maması da var. Hangisini istiyorsanız onu satın alabilirsiniz. :)
islak mamayi bayila bayila yerler wiskhasinkini alyorm ben cok kaliteli olmadgni soyluyorlar ama alti tl bir konservesi.. kuru mama olarakda wiskhasinkini al koy onlerine. ama yas mama su ihtyaclarnda karsilar yavrularda daha kolay yiyeblr ama benim onerim hem kuru hem yasi karistrip ver en azndan circir olmazlar migdeleri bozlmaz
Kediler yavruysa eğer yavrular için olanlardan vermelisin yoksa normal mama yavruların ağzında yara yapıyor çiğneyemiyorlar onun haricinde fark etmez her türlü kuru mama olur birde internetten alırsan çok daha ekonomik oluyor ben öyle yapıyorum
Sokak kedilerne ne verirsen. ver. yemek. suyu ekmek dogra ver. hayvan zaten ac mamayi biaey bulamdiginda verirsin... ev kedisi secici olur mesala bnmki yorgurt cok. nadir yer peynir tulum ya da . ezine olacak😂
kedılerı mamayla besleme bence... cunku sokakta tek baslarına kaldıkları zaman yıyecek bulamıyor ve/ya begenmıyorlar. bunun yerıne sunu yapabılırsın kı ben oyle yaptım. yas mama aldım. mınık bır kutu... yedıgım kalan yemeklerın ıcıne kattım bırazz.. maksat sadece kokusu olsun karnı doysun dıye.. atıyorum fasulye suyu +pılavın yenmeyen kısmı + bıraz mama ıslatmak ıcın süt gıbı.. ya da etsuyu bulyon katarak yıne yemek artıklarını kullanarak bayat ekmeklerı degerlendırerek mukellef mamalar sundum : ) tavsıyem bu yondedır. ama her kedı her mamayı begenmıyor sevmıyor bunuda bılıyorum.
ha bu arada eksi veren arkadas tarafımca #kınanıyorsun bılgıne sunayım. mamalara alısık oldugu ıcın ölen bır kedıyı bılıyorum ben. sokakta yıyecek begenmedıgı ıcın gozumuzun onunde erıyen bır kedıydı bu... mamaya bu yuzden karsıyım.
Çok kötü bir mama değil veterinerler pek önermiyor ama yine o fiyat aralığında golosi kedi maması kullanabilirsin ben öyle yapıyorum severek yiyorlar:) güzel davranışın için onların yerine teşekkür ederim 🌸💕
bilimsel bir şey diyemem ama ben kedimi sokaktan aldım ve yaklaşık bir ay migrosta satılan whiskas mamayla besledim hem yaş hem kuru kedim bayılarak yiyordu
sut kedilere iyi gelmiyor icerisindeki laktoz denilen madde kedilerin midelerni bozuyr ozellikle yavru kediyse cok zararli. yani sut kedilere yaramyor marketlerde laktossuz sutlerden bulablr ama. yanls blgi vermryelm 😃
farketmiyor eger bidaha bir yavru kedi bulrsan illaki sut vermek istyorsan sutn icersne bitane yumrta kir cok az sana ya veya tereyag koy karsdr anne sutune yakn bise elde erms olyorsn oyle. yani zarar dglde bilncszce yaklasmssn benm kedm var sokakdan blmsdm bende o yuzden baya arasdra arasdra ogrendm bsyler