Evcil Hayvanlar Sizce kedime hangi kedi evini almalıyım? Nisaxxcs Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba kedime kedi evi almak istiyorum ama sizce hangisini almalıyım karar veremedim, dar şeyleri seviyor poşet , sepet gibi Güncellemeler+1 yıl İki tane aynı görsel koymuşum farklı olcakti biri Sizce kedime hangi kedi evini almalıyım? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Birincisi güzel 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl İkincisi daha konforlu duruyor ama görüntü olarak birinci daha güzel 0 0 Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İlkini alman daha mantıklı hem daha az para hem de artıları fazla 0 1 Yorumla LeyaLeya +1 yıl Kediler için konfor çok önemli değil zaten konforsuz yerlerde yatarlar Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl 2 Katlı kedi evi yeriniz varsa çok güzel olur 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,3b cevap paylaştı. 2 katlı güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birincisi güzel
İkincisi daha konforlu duruyor ama görüntü olarak birinci daha güzel
İlkini alman daha mantıklı hem daha az para hem de artıları fazla
Kediler için konfor çok önemli değil zaten konforsuz yerlerde yatarlar
2 Katlı kedi evi yeriniz varsa çok güzel olur
Bre namaz kıl hidayete er
Seksi eşim bence kendini daha çok dusun
2cisi
ben ev olurum kediye abla