Kedimi başkasına verdim, üzülür mü?

kedimi 2 yıl önce sahiplendim ilk başlarda gayet normaldi ama büyüdükce baya tüy dökmeye başladı ama benim için sıkıntı değildi, bahçeli bir evde yaşıyoruz ve sırf kedim için kapıları kapatıyorum dişarı çıkıp kaçmasın diye şu an 2 yaşında geçen sene doğum yapmıştı 4 yavru ama 1i hayatta kaldı sadece , 2 ay önce 2. kez doğum yaptı 4 yavru doğurdu 3 ünü sahiplendirdik tanıdık akrabalarımıza 1 i bizimle kaldı. ama anne ve yavrusu aşırı yemek yemeye başladı normalde ben kuru mama veriyorum yaş vermiyorum, abim sözde kedileri çok seviyo ama ne kumunu alıyo ne mamasını, bu arada abim çalışıyor ve sadece telefonunun kredisini ödüyor eve falan hiç bişi almıyor, kediye de almıyo arada eserse yaş mama alıyo ama doymuyo kedim, diyorum ki gel başkasına verelim yazık bizden iyi bakan biri olur razi olmuyo + fazla tüy dökmeye başladı , traş da etmiyorlar (parasına kıyamıyo heralde) babamda hep şikayet eder biktim kediden yemeğini kumunu almaktan falan ama kediyide salmıyo, bu gün annem kediiyi ve yavrusunu işe götürdü işte bi kız var ona sahiplendirdi ama tabi annemle ben dışında kimse bilmiyo kaçtıklarınl sanıyo sabahtan beri kediyi arıyorlar bende ağlıyorum tabi sonuçta kediyle anılarımız var ama çok koyuyo istiyerek vermek, kediyi bi kiza sahiplendirdik kiz iyi bakacagini soyluyo , yavrusunu da annemin işindeki bi erkek sahiplendi ona zaten önceden kedi sahiplendirdiğimiz oldu , sizce kedim özler mi bizi? evi? ne kadar sürede unutur? sonuçta 2 yıldır burada yani zor , kedide olsa bende baya kötüyüm sizce onu sahiplendirerek acımasızlık mı yaptım? onun iyiliği için yaptım buarada neyse çok konustum buraya kadar okuyan herkese tesekkurler. duygularinizi paylasirsaniz sevinirim

Kedimi başkasına verdim, üzülür mü?