Bir kedi gördüm yolun kenarında yan yatıyordu ama ağzı açıktı, görünüşünde yara bere yoktu ama ağzı açık diye öldü sandım içim gitti😪 daha bakamadım😪 aklım kaldı😪 acaba uyuyomuydu ölmüşmüydü panikten nefes alıyormu diye bile bakamadım 😪
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Diline bakmak lazım ama onu da farketmemişsindir. Pek güvenli olmayan bir yerde yatmaz onlar. Ya ruhu gidiktir ya da şöyle bir durum söz konusu olabilir.
https://www.instagram.com/reel/CvajfntNLUO/?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ==
Bu gibi durumlarda belediyeye veya veterinere haber verilmeli.
Asla öyle bir hata yapılmamalı. Belediye tedavi etmediği gibi şehir dışına bir alana bırakıyor hayvanları.
Bir başka yaralı olan bir kediyi vicdandan yoksun hiçbir veteriner bakmadığı için belediyeyi aradım. Aldıkları hiçbir hayvanı tedavi etmiyorlar hepsi bir alana toplanıp ölüme bırakılıyor. Burada sokakta ölmesi eziyet çekmesinden iyidir
Anladım o zaman polisi veya pet shopu bilgilendirmek gerek. Açıkta kalan hayvan salgın hastalık nedeni bile olabilir.
Ayrıca tüm belediyeler kafadan öyle muamele yapmıyor demek ki sizinki sorumluluk sahibi değil. Ben belediyemden memnunum hayvanlarla çok güzel ilgileniyor.
Susamış yanmış olabılır 😔
Aaa umarım öyledir ölmemiş olsunda😪😪
En iyi ihtimali söyledim torti 😔
Offf😪😪 uyuyamadım aklımda kaldı😪 piimanlık çöktü keşke baksaydım ama korktum yaa😪😪
Maalesef doğanın kanunu torti. Birileri ölecek birileri doğacak.
Yapacak bir şey yok
Arkadaşımında 10 senelik kedisi öldü😪 üzerine bunu gördüm 😪 off of😏
İşte biz onların hayatının tamamında yer alıyoruz ama onlar alamıyor 😔 hayvanların bizden daha çok yaşaması lazım aslında.
Dip not : insan görünümlü hayvanlar hariç
Bencede. İnsanlar uzun yaşamamalı🙄 yaşasın hayvanlar 😪
İnsan görünümlü ler hariç🙄
100 yasını deviren insanlar var. Adamda ki yaşam gecesine bakar mısın 😂
Bu hayatı bu kadar sevmezsin yaa😏 55 den sonra ölünmeli bence😂 boşa israf😪
Kesinlikle katılıyorum.
55 yıldan fazla yaşamak biraz Show ya 😂
İlla suyunu çıkaracaklar her şeyin 😂 55 yılda doyarsın bu lanet hayata🤔
Ben şimdiden doydum sıkıldım ya 😔 adam 60 yaşında hala emekli maaşı zamı beklıyor 😂
😂😂 yaşlılar garip, yaşlandıkça garipleşiyolar ya da , 😂 60 yaşında emekli maaşımla ülke ülke gezebilecek seviyede olsak istediğin kadar yaşa😂 ama ay sonunu göremeyen milletiz biz 100 yıl sefalet çekilir mi yahu🤔😂
Bunlar hastaneye gidebilsin , toplu taşıma kullanabılsın ve torun sevsinler tamam bunları insanlıktan sanıyorlar 🤦🏽♂️ istiyorlar ki herkes köle gibi yaşasın ama şükretsin.
Iyyyy🤮 okurken boğuldum🥺 hee birde şeyy var çikolata alamıyorum dediğinde "ee onuda yeme" diyo bunlar😂😂 çikolata lüksmüş bizim neyimize😂😂😂 biz bunu niye yiyemiyoruz diye düşünmekten korkuyolar 😂 yaşlı sevmiyorum yaa🤮
Yaşlı sevilmez zaten torti 😂 seven neden sevdiğini bilmeden sevıyordur 😂
😂😂 haksız ol bir kerede be gogo😂
Hep b0ktan konularda haklı oluyorum bu olay canımı sıkıyor 😂
Hep haklısın da gogo hep böyle konulara denk geliyo😂😂 ülkenin burnu b. ktan kurtulmuyor ki😂 senlik bişi yok😂
Terk edecem bu ülkeyi be torti az kaldı. Hazır iş teklifi geldi 😔
Çok sevindim, müthiş bi haber allahım sonunda birimiz kurtulacak 😇😂 nerden nereye gidiyosun🤔 gidecekmisin gogo😪😭 bakma ağladığıma dolar kaçtı gözüme😂😂
Detayları konuşmadım pazartesi konusacam. Şartlar uyarsa giderim herhalde.
Dubai Arap ülkesi ya 🤦🏽♂️
😂😂😂 gerçi Suriyede Suriyeli kalmadığı gibi dubaide de arap kalmamıştır😂😂 hepsi burada zaten 😂 rahat edersin orada 😂
Hele pazartesi bi konuşayım bakalım. 5 yıllık sözleşme falan dediler de adamla telefonla konuşamadım ki Allah’ın Arap’ı anlamadım pek 😂
Aracı olan yer çok çok sağlam yoksa görüşmem zaten
Hayırlısı olsun gogo 😇 bu arada aklıma ne geldi🤭🤭 orada 4 karı alma hakkı tanıyolardı dimi öylemiydi😂😂 çok şanslısın😪😂
Adama gerek yok sen ikna ettin beni şu an 😂
Karı kız degıl de o araçlar motosikletler falan 🤤 gidersem zaten manitayla nıkahı kıyar onu götürürüm bir süre sonra
İkna etmekte torti gibi ol😂😂
Dubaide kıy nikahı🤔 ilerde dubaide kıydım nikahı diye anlatırsın 😂 biz belediyeye zor gidiyoz gogo dubaide evleniyor vayy beee deriz 😂😂
Oranın vatandaşı olmadan olur mu acaba 🤔 hele şartları konuşayım bakalım.
Tek bildiğim 5 yıllık sözleşme , 16 teknisyenden sorumlu olacam bir de maaş. Prim falan da varmış ama konuşmadım işte 🤷🏽
Hayırlısı gogo🙏 en iyisi neyse öyle olur umarım🙏
Umarım eyvallah torti 🙏 sana oradan hurma gönderirim artık kamyonla 😂
Hurma hiç sevmem 😂 illa göndereceksen altın dolar gönder kamyonla😂😂😂😂
Olur bak altın kaplama hurma gönderirim. Hurma illa ki olacak 😂
Yahu sevmiyorum diyorum🥺 niye illa hurma 😂😂 altın kaplama olur 😂 satarım🤭
Biz Türklerde bu adettir ama nereye gidersen oranın meşhur neyi varsa getirirsin. Sanki memlekette hurma yokmuş gibi 😂
Ticari zeka budur işte 😂
Yemem, satarım ama😂 pahalı bişi yolla dubaiden geldi diyerek x2 satarım😂🤭 Zemzemin birazını başka suya dökerek çoğaltmak😂 asıl ticari zeka budur😂😂
Ya da direkt Çeşme suyunu zemzem diye satmak 😂 Arapça yazılı market sularının pet şişelerini sana gönderirim evde doldurursun 😂😂
Ahahahahha🤭🤭 işte bu😂😂
Aynen bu 😂 süper yaa😂 buna inanacak milyonlar tanıyorum 😂😂
İnanmayan Allah’a şirk koşuyordur. Yalnız başını kapatman gerekıyor torti. Sadece başörtü kafi 😏 oje , makyaj , ne tarz giyindiğinin önemi yok basın kapalı olsun yeter 😏
He şalı şöyle süs diye atarım yaa o kolay😂 hem tarz olur gogo😂
İşte bu bak tamamdır ticaretimiz bize hayırlı başkasına ne olursa olsun o bizi bağlamaz 😂
😂😂 kesinlikle 😎 tez zamanda zengin olacağız gogo😂😂
gogo ben kaçayım 😴 torti iyi geceler diler✨
İyi geceler torti.
Görüşürüz kendine iyi davranmaya çalış 👋🏼
Derdine çare yok