AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
uykum yok ,,,,
Sevgisizlik mi uyutmayan? Yoksa sevginin verdiği acı mı? Ya da sevenin verdiği acı mı?
Hak ettiğimi değeri görmemek zoruma gidiyor kardeşş
Konuyu yorumlardan biraz okudum, açık konuşayım bazı konularda fevriyiz, kaybetme korkusu bizde daha geç oluşuyor, kadınlarda da durum tam tersi önce üzüntü sonrasında ise kendi yoluna bakmak. Ama bu durum böyle devam ederse sürekli hale geliyor ve sen kaybetmek de istemiyorsun. Herhangi bir geri dönüş olursa serzeniş veya soğukluk yerine daha sakin konuşmalar gerekiyor. Ondan beklediğin ilgiyi ve davranışları parça parça konuşmalar arasında dile getirmelisin. Şu an ise onun görebileceği şekilde onu kıskandırmadan, kendi hayatına devam ettiğin paylaşımlar yapmayı öneririm. İlişkilerde ben böyleyim düşüncesini asla kabul etmem ilişki ortaktır ve birlikte yoğrulur. O yüzden ilerde bu tür durumların tekrar etmemesi için oturup bu konu üzerinde de bir ortak noktaya varmak şart
Ben hep konuşan tarafım işte iki kişilik düşünüyorum misal üni sınavına gireceğim kazanırsam bize göre düşünüyorum ama ona “evlenirsek köye gider misin bir durum olur 1 ay kalacaksın dediğimde “giderim kalırım işi bırakırım diyor. İki kişilik düşünceye sahip değil. Ben kötü olsada aramız arar sorarım haklı oluşumu bir kenara bırakırım o aramaz sormaz birde uzak mesafe insan daha da endişe eder. Bir kere şöyle bir durum oldu duşa girdi haber verdi biraz ses çıkmayınca arardım kötü şeyler geldi aklıma ama o aramız bozuldu dışarı çıktım bildiği halde aramadı neymiş kızgın olduğu için aramamış…Beni niye aramadın diyorum neymiş ona hakaretler etmişim kötü davranmışım bu yüzden benim aramamı bekliyormuş ama oda bana aynı şekilde hakaretler etti
Küfür etti aşağıladı benimde duygularım gururum incindi ama madem amaç ilişkiyi kurtarmaksa gerekeni yaptım. İlişkinin olgun düşünen tarafı benim maddi ve manevi düşünen çabalayan sevgisini fazlasıyla belli eden zaten biz kadınlar çok detaycı oluyoruz. Ben hatta hayatında biri var diye bile düşündüm insan aramadan durur mu hiç
İki kişilik düşünmek kötü oluyor şu an daha iyi anlıyorum; sustukça daha çok birikiyorsun ama konuşunca da karşında onu anlayan ve dinleyen göremiyorsun. Neden sevdin demeyeceğim çünkü benzer durumu yaşadım, nadir de olsam iki kişilik düşünen baba gibi davranan birisiyim ilişkilerde… Beklemelisin ve döndüğünde tavrını net olarak koymalısın, kendi söylediklerinin farkında değil ama senin söylediklerini duyuyor bir tür manüplasyon oluyor. Şu an ilişkiyi sırtladığının farkındasın ve dediğim gibi biraz onun görebileceği şekilde hayatına devam et belki instagramda hikayeler vs ama abartmadan. Hayatında başkası olmayabilir ama içinde bulunduğu ilişkiyi çok rahat görüyor şu an onun için biraz daha zorlaşması lazım
hadi buyur sabaha kadar vaktim var buyur dinliyorum
Biliyorum en çok da bu zoruma gidiyor ama çoğu erkek de bu var. Çok üzülüyorum aramız açıldı kötü bir şekilde hep ben yazdım aradım. Bitti gitti diye restleştik 5 gündür ne arıyor ne yazıyor insan hiç mi merak etmez birde uzak mesafe. İnsanlık hali belki kötüyüm ya da başıma bir şey geldi vs. Bir nabız yoklar insan
kacan kovalanir bunu unutma
ayrica askta gurur olmaz
Biliyorum kovalanan kadındır mesela ama ben insani bir duygu ile aradım zor günler geçiriyordu yanında oldum. Son zamanlarda kötüyüz saygı kalmadı aramadı ağzımıza geleni söyledik işte benim kendince haklı sebeplerim var. Bu ilişkiye hak ettiği değeri vermedi ona değerli hissedeceği an yaşattım sırf beni sevsin diye deği ben seviyorum diye yaşandı bunlar. Ben aramız kötü olunca aradım o ne aradı ne yazdı ama sorsan seviyorum değer veriyorum diyor işte
bence ikinizde yipranmissiniz bire ara verin sende arayip sorma seviyosa zaten bi sekilde seninle iletisime gececektir
Ben artık sevgisinden şüphe etmeye başladım işte seven adam durmaz arar sorar birde bana diyor “senin aramanı bekledim dedi ki ben hep arayan yazan taraf oldum artık geri çekildim bunaldım cidden
Aklındaki kişi içinse emin ol şu an mışıl mışıl uyuyor. Olan sana oluyor. Değmez.
Biliyorum en çok da bu zoruma gidiyor ama çoğu erkek de bu var. Çok üzülüyorum aramız açıldı kötü bir şekilde hep ben yazdım aradım. Bitti gitti diye restleştik 5 gündür ne arıyor ne yazıyor insan hiç mi merak etmez birde uzak mesafe. İnsanlık hali belki kötüyüm ya da başıma bir şey geldi vs. Bir nabız yoklar insan
Erkekler anlık kararlar verir ama bir kaç aya pişman olurlar o engeller kalkar arar yazarlar ama gelirler mutlaka. Önemli olan senin onun bıraktığı gibi davranmaman.
Nasıl davranmayalım kaybetmekten korkacağı şekilde bitmiş gibi davranmalıyım mesafeli ilgisiz bitirmiş biri gibi işte o zaman işin rengi değişir yani umarım. Sevgisinden emin değilim zaten onda kalıp mücadele vereyim huyu yok ben öyle anladım
Sende kalmazsın. Nabza göre şerbet.
İnsan işte gitmesi gerektiği yerde kalıyor sevdiğinden hala çabalıyor işte gerçek sevgi gidememektir
Gercek sevgi acı ve kuşkuda kalmamak şekerim. Gidememek sadece ladestir gelecek üzülmelere.
Doğru diyorsun düşüncelerin için teşekkür ederim
Rica ederim değerini bilmeni öneririm. Hayata tek geldik tek gideceğiz🌹
Olgun bir adamla dertleşmek istersen buradayım. Konuşmak isterim. ☺️
Sevgilimle 5 gündür konuşmuyoruz aramıyor yazmıyor bitti diye restleştik hep ben arar yazardım durmaz merak ederdim. Kaç gün geçti bir de uzak mesafe insan hiç mi aramaz kesin ben araryayım diye bekliyor
Kadın yazmamalı, istersen detaylı konuşalım.
Tamam konuşalım
Olgun adam Yaşın kaç merak ettim
Gönül işim yok şimdilik ama sana ne oldu anlatmak ister misin? 🤔 :)
Belki onun içinde aynıdır durum bilemeyiz ki ama
Hep ben aradım yazdım aramız kötü oldukça gurur falan vs bir kenara bıraktı ve şu an hayatımda biri varmış gibi hissetmiyorum çünkü yok orada bir yerde devam ediyor içinde ben yokum. Uzak mesafe birde daha da zor 2 aydır görüşmüyoruz. Bir aydır aramız bir dargın bir barışık
Emin ol sadece seni tutmadı, hepimiz aynı durumdayız, gördüğün gibi hepimiz buradayız deli gibi 😍😛
Olur seve seve dinlerim anlatmak istersen
Bana hak ettiğim gibi davranmadı çok zoruma gidiyor
istersen yaz bana oradan konuşalım burası çok açık oluyor
Anlat bakalım ne seni uyutmadi
Ben hiç sevilmedim
Sevildiğine inandırıldın mı hiç ya da biri seviyormuş gibi yapt mı seni bak bu daha kötü
Evet genelde hep öyle yaptılar
Pühhh yüzüne bakılmayacak insanlara çok yüz verdik hatamız bu ama hata yapmadan anlamıyor insannn
Aynen ve Sevgi eksikliğinden karşımdaki ayna benimle konuşsa aşık olurum
Gönül ilişkileri sıkıntı
Anlat gelsin knk
Dertlesmeye benimde ihtiyacım var
Benim var dinlersen anlatırım
Sesli konuscaksak olur
Anlat bakalım ne geldi başına
Icraatin olsaydi uyurdunn
Bende de var uyku yok.
Gunaydin hayirli cumalar
Benzer işler.
Anlat bakalım
Konuşmak istersen beklerim
Anlat kanka
Elleşelim
Nolduu
Deneyelim. Olur
Acaba neden neden :)?
Bizde de durum ayni
Bende evli bi kadınlayim ne yapayım bilmiyorum
Olur dertleşelim
Sevgilimle 5 gündür konuşmuyoruz aramıyor yazmıyor bitti diye restleştik hep ben arar yazardım durmaz merak ederdim. Kaç gün geçti bir de uzak mesafe insan hiç mi aramaz kesin ben araryayım diye bekliyor
Hmm demek öyle
Bende iyle
Kimi tutar ki uyku
yaz kanka