Ben gece ışık açık uyuyorum bir anda ışıklar kendi kendine açıp kapandı ve etrafımda tövbe c! nler varmış gibi hissettim psikolojik midir nedir uyuyamıyorum içimde hep bir korku vardı sağa sola dönüp durdum neden acaba
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İçinizi bir kere korku salmış o nedenle uyuyamamanız çok normal havanın aydınlanmasını bekleyin
Zaten akşam bir. noktaya baka kaldı benimde. icime. korku girdi titreye titreye uyumaya çalıştım bu yüzden etrafımda c! n varmış gibi hissettim korkudan uyuyamadım yani suçlusu kedi
Bunu birde psikolojiye böyle yüklediğiniz için otomatik bir şekilde kendinizi orada farklı bir canlının olduğuna inandırmış oluyorsunuz 😅
O nedenle endişelenicek bir şey yok 🌞
Evet ya kendimi inandırdım birsey varmiş gibi sonuçta olsa hissetmem yani hayvan değilim ya ben psikolojiktir bencede
Kesinlikle👍🏻
O nedenle yine iyi hissetmezseniz ışığı açın ve korkutucu gelen yere bakın, bir şey olmadığını görürsünüz zaten
Sabah oldu yat o zaman
Herkes uyansın o zaman yatıcam
Uyandım
Kıyamam sana uyu hadi gün aydı
Vallahi sabahtan beri günün aymasını bekliyorum evimizde kedi var oda gece hep miyavladı korkuttu beni c! n falan var gibi hissettim korkudan uyuyamadım🥺🥺🥺
Korkma korkma öyle keyiflerine göre bişey yapamazlar sen onlar yokmuş gibi düşün
Korkudan zorla dua okudum ya🥺
Hala korkuyor musun geçti miii
Sabah olunca geçti ya
Aynısı olmaz inşallah hep kedi yüzünden 😞
En korktuğum da ışıklar gitti ona çok korktum dedim noluyor gözlerim kör mü oldu dedim ya bir anda gitti geldi
İyi bari canım ya korkma niye korkuyon oku üfle yat
Şu an sabah oldu zaten iyi hissettim🥺
Bana sarılabilirsin bi daha korkunca
Kıyamam sana🌺🌹💐
Yok kızz bişi yokturr
Vallaha uyuyamadım canım ya dedimm lamba çok açık kaldığı için kapanmış açılmıştır ama bir şey varmış gibi hissettim etrafımda korkudan uyuyamadım gözlerimi kapatıyorum hemen açıyorum kesin bu sabah uykusuz olurum
Valla bende bu durumlar oda dağınıkken ya da bulaşıklar olunca olur😂 seninkini hiç anlamadım lambalar bazen öyle yapiyo yaa
Ay ben kediden etkilendim heralde akşam ya bir anda bir noktaya baka kaldı. ya itiyorum onu yok gözünü ayırmadı bende korktum c! n var sandım heralde ondan etkilendim
Aaaa bak olabilir kediler tuhaf hayvanlar
bır derdın mı var
Aslında derdim yok sadece gece etrafimda c! n varmış gibi hissettim nasıl söylesem evimizde kedi var sürekli sağa sola koşuyor bir noktaya bakıp duruyor o noktadan gözünü ayırmadı akşam bende ondan etkilendim heralde gece bir an açık olan ışığım kapanık kendiliğinden açıldı çok korktum titremeye başladım yorganın altına saklandım sabah olsun diye bekledim vallaha ya çok korktum heralde kediden etkilendim öyle hareketler Yapınca korkuttu beni gece vallaha sanki boğuluyormuş gibi hissettim nefes alamıyordum ŞÜKÜR sabah oldu ya gece hiç olmasın korkuyorum
yardım etmek ısterım, zor bır durum
Nasıl 🥺
ıstersen yanında olurum sana sureklı dua okurum hem arkadasın da olurum