Kedim var ve üniversite tercih zamanım, ne yapacağım?

Merhabalar benim bir kedim var 1.5 senedir benimle. Şimdi üniversite tercihi yapmam gerekiyor ve hep şehir dışı hayal ettim. Ama ailemde benden başka kimse kedimin tuvaletini vs. Temizlemedi ve bu yüzden ben şehir dışına gidersem kedimi sahiplendirmek durumunda kalacağım büyük ihtimal. Annemle bu konuyu konuştuğumda ilk başta olmaz ben bakamam yapamam sonrasında bakarız sen bi düşün dedi ama biliyorum ki sahiplendirmek zorunda kalacağım. Bu beni büyük bi vicdan muhasebesine sokuyor doğduktan 1 ay sonra onu sahiplendim ve bir gün bile görmesem çok özlüyorum onu. Şehir dışında okursam da ailemin gözünde büyümüş gözükeceğim kurallarım esneyecek daha rahat bi yaşam tarzım olacak. Ama kendi şehrimde eve giriş çıkışlarım çok kısıtlanıyor maksimum 8de evde olmam gerekiyor, konser vs izin vermiyorlar. Akşam dışarıya çıkamıyorum yani asla. Belki bu üniversitede değişir bilmiyorum ama burada daha kısıtlı yaşayacağım kesin. Ayrıca maddi açıdan dışarıda yapabilir miyim devlet yurdu çıkmazsa ailem çok zorlanır. Onları da zor durumda bırakmak istemiyorum ama hayatımı yaşamak da istiyorum. İnsanlar şehir dışında festival için bile şehir değiştirirken ben kendi şehrimdeki festivale gidemiyorum. Bunlar belki küçük gözükebilir ama genç bir insanın yüreğini fena halde daraltan şeyler. Napacağımı hiç bilmiyorum. Kedimi birine sahiplendirsem benim gibi bakabilir mi onu benim gibi sever mi o strese girer mi diye düşünüyorum ki okulum bitince geri almak da isterim. Yani kafam çok karışık. Napabilirim?
Kedim var ve üniversite tercih zamanım, ne yapacağım?