Yeni bi köpek sahiplendim border collie cinsi yavru hangi mamayı yer ve dişlerini nasıl fırçalıcam nasıl oluyor o işler macunu yutuyor mu? Bazı cinsler için özel mama oluyor ama onun için yok sanırım bulamadım.

Yeni bi köpek sahiplendim border collie cinsi yavru hangi mamayı yer ve dişlerini nasıl fırçalıcam nasıl oluyor o işler macunu yutuyor mu? Bazı cinsler için özel mama oluyor ama onun için yok sanırım bulamadım.

Yavru köpek maması alacaksın. Belli aralıklarla ev yemeklerine de alıştırabilirsin. En önemlisi suyu , cok cok önemli suyun kalitesi. Diş fırçasıyla belli aralıklarla fırçalamak lazım cünkü ileriki yaşlarında çürüyecek , koku da olabiliyor sonra malum ve ağız spreyi koku olmasın diye. Tırnaklarını kendin keseceksin , veterinere düzenli kontrole götürmeyeceksen. Aşıları var zaten belli yaşa kadar daha sık sonra sürekli evdeyse sıklığı azalıyor zaten. Veteriner anlatmıştır gerçi. Bu tatlışı mı sahiplendin güzelliğe bak.
Diğer sorudaki görüşünü durduk yere zorbalandığın için kaldıracağım kusura bakma. Saçma sapan bir şekilde taciz edildin. Mesaj atacaktım ama kapalıydı. Kendine iyi bak.
Pick me insana katlanamiyorum..
Hem durduk yere sana küfür etti, hem de sadece kadını elestiriyor. En azindan iki cinsiyeti de elestirseydi, tartismaya tenezzül etmene musade ederdim. Ama şu an vaktine yazık.
InsAllah erkektir yaa..
Bu düsüncede bir kızın olması daha mide bulandirici 🙂
Takma kafana, böyle erkeğe tapanlar çok. Bir de dini bahane ederler de dinde de erkek yapsın diye ayet yok. Erkekizm diye bir din üretip de ona inanmislar herhalde bilemiyorum artik 😅
Cevap
5Cevap
Yavru köpek maması al
bunlara özel puppy olanlardan al. marka olarak royal canin veya proplan ile besle mutlaka pire tasması al. dişlerini fırçalama içme suyuna özel jeller var ondan dök o temizler.
Nutro puppy food varmış ama Türkiye'de yok sanırsam. Bu arada çok tatlı gözleri falan çok güzel🥺🥺
4 tane var ellerinden öper
Kedi var
mesaj at öuleyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?