Sokakta yavru bir kedi buldum, gözleri kapalıydı. Göz damlası damlatsam iyi gelir mi, ne yapmalıyım?

Sokakta yavru bir kedi buldum gözleri kör olmuş gibiydi biraz inceledim akşam olduğundan dolayı pek fark edilmiyordu kedi ıslak mendili ile gözlerini iyice sildim gözleri açıldı şu an bir gözü idare eder bir gözü aşırı kanlı sanırım kör olmuş anlayamadım ve kedi çok kötü grip olmuş sürekli hapşırıyor annesi felanda yoktu etrafta (yavru kedim var) kedim olduğu için biraz onun mamasından verdim suda kattım iştahı da pek açık değil kardeşleri yedi ama o yemedi o gözü için ne yapmam lazım normal insan damlası damlatsam kanlı olan gözü iyileşir mi acaba?

Güncellemeler
+1 yıl
Gözlerini sildiğimi söylemiştim baya düzelmişti tekrar mama su felan verdim annesi hala yok başlarında ama gözüne damlada damlattim veterinere sordum normal göz damlaniz varsa damlatın dedi damlattim bugün tekrar bakacağım gözleri kurtuldu gibi kanlanması felan gitmişti şu an iyi durumda kedicik.
Sokakta yavru bir kedi buldum, gözleri kapalıydı. Göz damlası damlatsam iyi gelir mi, ne yapmalıyım?