Hangi hayvanları beslediniz çocukken?

Hangi hayvanları beslediniz çocukken?

Çok güzel bir soru abla :) ben çocukken civciv beslemiştim köpek ve kedi de besledim bir de balık ve kaplumbağa. hayvanları çok sevdiğim için o zamanlar sürekli besliyordum hala da öyle hayvanlar benim bu dünyada belki de güvendiğim tek canlı türü olabilir. gözüm kapalı güvenirim severim huzur veriyorlar gerçekten de arada sırada zaten sitenin kedilerini de besliyorum mama veriyorum.
Cevap
10Cevap
Ooo tavşan ördek kedi kuş türevleri güvercin köpek kaplumbağa kirpi civciv kuzu koyun pelikan örümcek bile besledim yaa
Kurbağa yavrusu besledim. Sonra içinde ne var diye merak edip açıp baktım. Kayda değer bişi çıkmadı içinden
İğrençsin
Yav bir yürü git sapık mısın nesin. Ben siliyorum sen yazıyorsun. Her çocuk meraklıdır. Ne abarttın ya sal beni bir
Pislik tabi silerim iğrenç bi insansın komik bi olaymış gibi anlattığın şeye bak. Seni büyüten de suç sende değil. Olmamışsın sen
Potansiyel katil işte
@Leyligülbrükselde adsfldlfjks hadi teyze işine bak
Arsız pislik
Utanacağın vicdan azabı çekeceğin yerde konuşma tarzına bak
@Leyligülbrükselde Tam bir ruh hastası sapıksın. Daha fazla taciz etme. Benim çocukluğum seni alakadar etmez
Pardon? HAHAHAHAHA ben mi hayvanı canlı canlı ikiye böldüm. Kişi kendinden bilir işi boş yapma pislik
Ayrıca beni ilgilendirmiyorsa bu sitede ne işin var anlamadım 🥹
@Leyligülbrükselde Haklısın sanırım benim içimde bir canilik var. Bu caniliği bastırmakla hata yapıyorum. 7 yaşındayken katlettiğim o kurbağa yavrusu bunun kanıtı. Beni aydınlatıp özüme geri döndürdüğün için saol
Aldkdjdjdjjdd benden böyle kolay kurtulamazsın belan olcam
@Leyligülbrükselde Ayrıca itiraf ediyorum. 10 yaşındayken bir karıncayı ve bir örümceği de katlettim. Sicilim çok kötü. Ben tam bir caniyim. Böyle büyük bir katliamı daha önce kim yaptı kim. Canilik kanıma ve damarlarıma kadar işlemiş artık benden yana umut yok
Kaksjshdhdh ay çok güldüm
@Leyligülbrükselde Bu katliama gülüyorsan senin içinde de bir canilik var demektir
Ya şaka bi yana cidden çok kötü nasıl yarıya kestin hayvanı düşününce çok kötü oluyorum sen insanı da ikiye bölersin
@Leyligülbrükselde Çocuklar ölüm, yaşam, canlılık bu kavramları tam olarak bilmez. Bizde bilmiyorduk. Çocuklar cahildir. Zamanla bu kavramları öğrenip kavradıkça duyarlı olmaya başlar
Şimdi yapmıyorsun yani? Ben çocukken de vicdanlıydım genelleme yapma
@Leyligülbrükselde Sen ve ben hariç bütün çocuklar
Ben naptım?
@Leyligülbrükselde Sürekli evcil bir hayvan değiştirmişsin. Kim bilir eskilerine ne oldu
Vadeleriyle öldüler herkes sen değil
@Leyligülbrükselde Bilemiyorum artık
Sadece oğlak konusunda şöyle bi olay oldu bana aldılar sandım besledim büyüttüm sonra kurban bayramında kestiler travma yaşadım. O yüzden et yiyemiyorum asla
@Leyligülbrükselde Vejetaryen oldun yani. Sen fazla duyarlısın anlaşılan
Evet aşırı empati kuruyorum sanırım. Ama hayvanları gerçekten çok seviyorum. İnsanları hiç sevmem
@Leyligülbrükselde Hayvanları doğasıyla seviyorsan, insanları da doğalarıyla sevmelisin. İnsanda olan şeyi hayvanlara verirsen hayvanlarda insanlar gibi olurdu
Ben insan sevmiyorum zaten
@Leyligülbrükselde Sende insansın
Keşke olmasaydım. Keşke hiç dünyaya gelmeseydim
@Leyligülbrükselde Abartma istersen
Abartmıyorum. Sevmiyorum bu dünyayı dayanamıyorum insanlara üf neyse ya neden böyle oldum ben birden salla
@Leyligülbrükselde Senin de doğan bu fazla duyarlısın. Ama bir çok insan bu kadar duyarlı değil. Sen bu kadar duyarlı olmak için çaba göstermiyorsun, içinden gelen bir şey. Çoğu insanın içinden öyle bir şey gelmiyor yani onların da doğaları böyle, senin de doğan böyle. Bütün insanlar duyarsızdır demiyorum, makul seviyede duyarlılar. İnsanların çoğu makul düzeyde duyarlı, senin gibi bazı kişiler aşırı duyarlı, bazı kişiler de aşırı duyarsız. Şimdi sayıları az olan o kitleye bakıp bütün insanlardan nefret etmenin bir anlamı yok
Evet haklısın. İçimden geliyo bende böyleyim. Nasıl başladık konuşmaya nereye geldi jjdjdjfjfjf. Sadece iyi insanlarla pek karşılaşmadım sanırım :(
@Leyligülbrükselde Evet o yüzden bir iki kişiye bakıp bütün dünyadan ümidini kesme. Emin ol senden bile daha duyarlı olanlar da var. Umarım karşılaşırsın onlarla
Umarım 🙏🏻
1 hafta kaplumbağa beslemiştim, anaokulunda iken jdıdjdıd
üstüne basmasın dikkat et :) köpekleri severim
Civciv , büyüyünce zalım dayım kesip yedi.
Bir de kopke 🖤
Ördek tavsan muhabbet kusu balık kedi köpek (bide arkadaslarim) 😅
sürekli babamdan civciv isterdim aldırırdım 😂 sonra ölürlerdi doğal olarak bir de ona ağlardım
Çocukken tavşan, civciv, muhabbet kuşu ve köpek beslemiştim.. Sonrasında iguana, papağan ve balık diye devam ediyor..
köpek, oğlak, civciv, balıklar, hamster ve şimdi bi kedim var. Hayvanları çok seviyorum ❤️
Oğlak nasıl besledin lan
Bahçemiz vardı ahaha a
Civciv vardı ama dokunamıyordum
Civciv hemstr güvercin
O tırtıl gibi bende civciv beslemiştim🙂
Kedi kuş iguana sırtlan
Kedi civciv ördek yavrusu :D
Kedimle az oyun oynamadık çocukken.
Çocukken kendimi zor besliyordum 😂
Tavşan, balık, kuş ve civciv 🐣
Civciv, tavsan, balık, kuş, kedi
Hiç hayvan 🥺