Evcil Hayvanlar Kedimin ismini pişi koydum nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Lan o hesap zaten benim aptal Kedimin ismini pişi koydum nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bence güzel bir isim zaten çok tatlı olur kediler :D :) zaten tüm hayvanları seviyorum bende 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl pişi mi 😂 kedinin adını niçin hamur kızartması koydun 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Pisi pisi diye evde kedimi ariyordum baktım pişi diyorum Soran +1 yıl İsmide yoktu hahdhs merakettimmişte +1 yıl pisi koysaydın o zaman 😂 Soran +1 yıl Hshdhshdhd ya babaannem çok güzel yapardı pişiyi o aklıma geldi merakettimmişte +1 yıl haha 😂😂 karnının acıktığı bi zamanda koydun demek ki 😂 babaanne değilim ama bende çok güzel yaparım pişiyi Soran +1 yıl Ahshshsh eline sağlıkk
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Benim ekip 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oyuy çok tatlılar Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Benim kedimin adıda cici...Sevdiğimle konuşurken ayak serçe parmağına dokunmadan bişeler yapmaya çalışıyordu o da serçe değil de cici demişti... Ordan esinlenip koymuştum 🤧 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Pişi ne gözünü sevdiğim? Oldu olacak birde Pışık koysaydın 😂 şaka maka berbat bir isim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya isim bulamıyorummm Yorumla uğurböceği0000 +1 yıl Dişiyse Medusa koy? Yorumla uğurböceği0000 +1 yıl Nasıl fikir XD Yorumla ZankK +1 yıl İsimde çok kötü hadi kedi tipsiz :D o tamam :D İsmi bari düzgün koy isimde çok tipsiz pişi ne :Dasdasd Yorumla uğurböceği0000 +1 yıl Di mi yani 😂 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Mavi, gece, yıldız, boncuk, papatya vb koysaydınız keşke. Pişi güzel ama yiyecek ismi ya bir tuhaf geldi. 0 0 Yorumla
bitmeyenhasret Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Boncuk gözlerine kurban olurum onun. Yavrum niye asabi bakıyon öyle seni uykundan mı kaldırdılar :D 0 0 Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu kedi hergün eve kedi atar gibime geliyir çok çapkin duruyor 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Dişi Yorumla harbiyeliii +1 yıl O zaman işin daha zor cocuklariyla sen ilgilenicen Yorumla Soran +1 yıl Dur benim çocuğum daha küçük büyüyünce düşünürüz Yorumla harbiyeliii +1 yıl Büyümeleri uzun sürmüyor sen birtane oda hazırla buna mama depola zam gelmeden Yorumla ZankK +1 yıl Bunun heryeri çapkı nne olsa ne olur çirkin kedi :D Yorumla Soran +1 yıl Sensin çirkin ırkçılık yapmayın lan kedime Yorumla harbiyeliii +1 yıl Ülkemin kediside abazadır yoklukda olan gelir😂😂 Yorumla ZankK +1 yıl Ne ırkçılığı renkten değil tipten bahsediyoruz tipin renkle ilgiis yok. Yorumla Soran +1 yıl Sus tipide çok tatlı Yorumla harbiyeliii +1 yıl Buna rakı falanmı içirdin niye bı degisiklik var bu keşide sarhoş gibi Yorumla Soran +1 yıl Rutin olarak ikimiz içiyoruz Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu kedi degil ki canavar bu nasil sey boyle 1 0 Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl senin kedin olsam dilim olsa küf ederim sana 0 0 Yorumla
X_ruh Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş boğazına düşkündür kediler pişi pişi yerler 0 0 Yorumla
Benitanıyorsun Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok kızartmışsınız bunu ama olsun yine de tadından yenmez tipe bak 0 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Klimaların yanına geldiğinde Mitsubişi diye seslenirseniz anlayışla size geri dönecektir. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 388 cevap paylaştı. Ben olsaydım şakir koyardım 😂 pişi hamur ismi gibi olmuş 0 0 Yorumla
ZeminsizPerspektif Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mumya ya da mumi koyabilirsin antik Mısır ı hatırlıyorMısır ya da Sfenks de olabilir 0 1 Yorumla ZeminsizPerspektif +1 yıl star wars taki Ahsoka Tano da koyabilirsin https://images.app.goo.gl/Xxpvwv9hweg2vf8x6https://images.app.goo.gl/7wM8ecY9tBsVx47p7 Yorumla
krpzlcaes Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl pisi ne be yazik kediye baska isim aklina gelmedi mi 1 0 Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl ne çirkin bir kedi la bu 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Sensin çirkin siyah diye ırkçılık yapma Yorumla idraketmekzoriş +1 yıl blacklivesmatter Yorumla Soran +1 yıl Tatlı de aw kalbi kırıldı Yorumla idraketmekzoriş +1 yıl değil mk, yalan mı söylim Yorumla Soran +1 yıl İdrak etmen zor Yorumla idraketmekzoriş +1 yıl aynen kanki Yorumla
öylesinegeldimmmmmm Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Çok tatlı olmuş tüyü kadar ömrü olur inşallah benim yerime öpün :) 0 0 Yorumla
ahmetcanwater Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl surata bak pişi kadar lezzetli, harika olmuş ismi 0 0 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Pişi ne ya yemek ismi o. Ben sevmedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kedi de yenur omega 5 Yorumla
TꪊƝiȿ10 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kömür madenindemi çalışıyo kedi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mama parası için gidiyor Yorumla
ZankK Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ne kadar çirkin bir kedi :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok ayıp hagdhs Yorumla ZankK +1 yıl Gönder sen beni çok tipsiz bu kedi :D Başka kedi ayarla kendine. Nerden buldun bunu ya tipe bak :D Yorumla Soran +1 yıl Anayım ben ana nasıl böyle şeyler söylersin ahhshshshhshs Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya çok tatlı benim kedim sus Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok yaratıcı olmuş başkan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ olll Yorumla
BoşAkbilSesi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Tipe gel 🤣🤣 çok iyi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla BoşAkbilSesi +1 yıl https://www.hizliresim.com/h53u32f Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlıii Yorumla BoşAkbilSesi +1 yıl 4 kardeşler diğerleri daha tatlı 🤣 birinin top sakallı var gibi Yorumla Soran +1 yıl Moooasallaah mosaalaah Yorumla BoşAkbilSesi +1 yıl Tşkler 🥳🙏 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl O nasıl bir göz rengidir aşık oldum jxnx 0 0 Yorumla
melek_kız35688 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 🥺 çok güzel ya kendiside güzel 🍫 0 0 Yorumla
Absürttbirisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Laannnnnn kedin neden bu kadar ısırmalıkkkk 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 324 cevap paylaştı. Pişi çok tatlı bişi 😍 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl O nasıl kedi öyle kedi evrim geçirmiş😂😂😂 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl nasıl seviyorsun pişim diye mi andnsn 0 0 Yorumla
hamburgerpatates Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Ahhdjsjdmd tipe bak sümüklü ❤️🥲 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Çook çirknnnn😍 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ya çirkin deme ahdhhshdshhf Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Nazar değmesin diye 😉 Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Gözler lens mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabii lens Yorumla
Theprefrontalarea Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tipe baaak çok tatlı dkxkkskd 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Liberal insan aw siyahilere ırkçılık yapmayandan Yorumla Theprefrontalarea +1 yıl Tabiki aw Yorumla Theprefrontalarea +1 yıl Türü ne ya Yorumla Theprefrontalarea +1 yıl Çocukları olursa alırım birini Yorumla Soran +1 yıl Sokak kedisi işte Bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama veririmm tabi yavrusunuu Yorumla Theprefrontalarea +1 yıl Irkçılık gibi düşünme kesi bu yani rengine göre isim konulabilir bende negroni koy kdkmsms Yorumla Theprefrontalarea +1 yıl Hem negro hem değil hem kokteyl dkxkks Yorumla Soran +1 yıl Hsgshsgshs daha dün negro falan düşündüm ahdhshdbd Yorumla Theprefrontalarea +1 yıl O da olue o erkek ismi gibi ama dkkxkskd negroni kız gibi kdkxke Yorumla Soran +1 yıl Hashhgkkdd doğruuu Yorumla Theprefrontalarea +1 yıl O zama koycan mı negroni diye Yorumla Soran +1 yıl Düşünüyorum ahshshhs Yorumla Theprefrontalarea +1 yıl Koy koy dmxkskd Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 588 cevap paylaştı. Çok pişi ama bu🥰 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 449 cevap paylaştı. güzel olmuş 0 0 Yorumla
13TİMURHAN36 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çok sert olmuş bu ama hala banıp yiyebilirim 0 1 Yorumla 13TİMURHAN36 +1 yıl Hala ne lan yok halı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olm bu ne lan çok korkunç 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sensin korkunç Yorumla Soran +1 yıl IRKÇI Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz da olsa yine ırkçılık yaparım kedi insana benziyor haha Yorumla Soran +1 yıl Ben Zekeriya Yapıcıoğluna benzetiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tövbe Yorumla Soran +1 yıl Ahhshshd bencede tövbe hizbullahci kediye mama yok hshxhsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mabsjsjsjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bence güzel bir isim zaten çok tatlı olur kediler :D :) zaten tüm hayvanları seviyorum bende
pişi mi 😂 kedinin adını niçin hamur kızartması koydun
Pisi pisi diye evde kedimi ariyordum baktım pişi diyorum
İsmide yoktu hahdhs
pisi koysaydın o zaman 😂
Hshdhshdhd ya babaannem çok güzel yapardı pişiyi o aklıma geldi
haha 😂😂 karnının acıktığı bi zamanda koydun demek ki 😂 babaanne değilim ama bende çok güzel yaparım pişiyi
Ahshshsh eline sağlıkk
Benim ekip
Oyuy çok tatlılar
Benim kedimin adıda cici...
Sevdiğimle konuşurken ayak serçe parmağına dokunmadan bişeler yapmaya çalışıyordu o da serçe değil de cici demişti... Ordan esinlenip koymuştum 🤧
Pişi ne gözünü sevdiğim? Oldu olacak birde Pışık koysaydın 😂 şaka maka berbat bir isim
Ya isim bulamıyorummm
Dişiyse Medusa koy?
Nasıl fikir XD
İsimde çok kötü hadi kedi tipsiz :D o tamam :D İsmi bari düzgün koy isimde çok tipsiz pişi ne :Dasdasd
Di mi yani 😂
Mavi, gece, yıldız, boncuk, papatya vb koysaydınız keşke. Pişi güzel ama yiyecek ismi ya bir tuhaf geldi.
Boncuk gözlerine kurban olurum onun. Yavrum niye asabi bakıyon öyle seni uykundan mı kaldırdılar :D
Bu kedi hergün eve kedi atar gibime geliyir çok çapkin duruyor
Dişi
O zaman işin daha zor cocuklariyla sen ilgilenicen
Dur benim çocuğum daha küçük büyüyünce düşünürüz
Büyümeleri uzun sürmüyor sen birtane oda hazırla buna mama depola zam gelmeden
Bunun heryeri çapkı nne olsa ne olur çirkin kedi :D
Sensin çirkin ırkçılık yapmayın lan kedime
Ülkemin kediside abazadır yoklukda olan gelir😂😂
Ne ırkçılığı renkten değil tipten bahsediyoruz tipin renkle ilgiis yok.
Sus tipide çok tatlı
Buna rakı falanmı içirdin niye bı degisiklik var bu keşide sarhoş gibi
Rutin olarak ikimiz içiyoruz
Bu kedi degil ki canavar bu nasil sey boyle
senin kedin olsam dilim olsa küf ederim sana
Güzel olmuş boğazına düşkündür kediler pişi pişi yerler
Çok kızartmışsınız bunu ama olsun yine de tadından yenmez tipe bak
Klimaların yanına geldiğinde Mitsubişi diye seslenirseniz anlayışla size geri dönecektir.
Ben olsaydım şakir koyardım 😂 pişi hamur ismi gibi olmuş
Mumya ya da mumi koyabilirsin antik Mısır ı hatırlıyor
Mısır ya da Sfenks de olabilir
star wars taki Ahsoka Tano da koyabilirsin
https://images.app.goo.gl/Xxpvwv9hweg2vf8x6
https://images.app.goo.gl/7wM8ecY9tBsVx47p7
evet iyi olmuş.. moğolluk var kedinin cinsinde zaten😀
pisi ne be yazik kediye baska isim aklina gelmedi mi
ne çirkin bir kedi la bu
Sensin çirkin siyah diye ırkçılık yapma
blacklivesmatter
Tatlı de aw kalbi kırıldı
değil mk, yalan mı söylim
İdrak etmen zor
aynen kanki
Çok tatlı olmuş tüyü kadar ömrü olur inşallah benim yerime öpün :)
surata bak pişi kadar lezzetli, harika olmuş ismi
Pişi ne ya yemek ismi o. Ben sevmedim
Kedi de yenur omega 5
Kömür madenindemi çalışıyo kedi
Mama parası için gidiyor
ne kadar çirkin bir kedi :D
Çok ayıp hagdhs
Gönder sen beni çok tipsiz bu kedi :D Başka kedi ayarla kendine. Nerden buldun bunu ya tipe bak :D
Anayım ben ana nasıl böyle şeyler söylersin ahhshshshhshs
Hayır ya çok tatlı benim kedim sus
Çok yaratıcı olmuş başkan
Sağ olll
Tipe gel 🤣🤣 çok iyi
😂😂
https://www.hizliresim.com/h53u32f
Çok tatlıii
4 kardeşler diğerleri daha tatlı 🤣 birinin top sakallı var gibi
Moooasallaah mosaalaah
Tşkler 🥳🙏
Ne değişik bir tipi var ☺️
Bildiğimiz pişi mi bu 🤣
Pişi ne ya yazık hayvancağıza
O nasıl bir göz rengidir aşık oldum jxnx
🥺 çok güzel ya kendiside güzel 🍫
O kadar iyi isim varken
yerim onu o zaman
Çok tatlı bişeye benziyor :)
Laannnnnn kedin neden bu kadar ısırmalıkkkk
Ben olsam haydarberk koyardim
Peluş gibi çok tatlı ya
yaa çok minnak buuu🥹
Pişi çok tatlı bişi 😍
Cok guzel ama flash tutma
O nasıl kedi öyle kedi evrim geçirmiş😂😂😂
nasıl seviyorsun pişim diye mi andnsn
O surata 🤩😆 çok uyumlu bence
Ya bayılıyorum kedilere süper 😍
Ahhdjsjdmd tipe bak sümüklü ❤️🥲
bunee kömür bu kömürr
Çook çirknnnn😍
ya çirkin deme ahdhhshdshhf
Nazar değmesin diye 😉
Gözler lens mi
Tabii lens
Tipe baaak çok tatlı dkxkkskd
Liberal insan aw siyahilere ırkçılık yapmayandan
Tabiki aw
Türü ne ya
Çocukları olursa alırım birini
Sokak kedisi işte Bilmiyorum
Ama veririmm tabi yavrusunuu
Irkçılık gibi düşünme kesi bu yani rengine göre isim konulabilir bende negroni koy kdkmsms
Hem negro hem değil hem kokteyl dkxkks
Hsgshsgshs daha dün negro falan düşündüm ahdhshdbd
O da olue o erkek ismi gibi ama dkkxkskd negroni kız gibi kdkxke
Hashhgkkdd doğruuu
O zama koycan mı negroni diye
Düşünüyorum ahshshhs
Koy koy dmxkskd
Haha çok tatlı tipe bak ya
zombie gibi
Cok tatlis😊😊
Çok pişi ama bu🥰
güzel olmuş