Hayırlı akşamlar dilerim sokaktan bir kedi sahiplendim onun hikayesini anlatıcam size ben pastaney poğça almaya giderken kedim beni gördü ve bana koşarak gelmeye başladı sonra biraz sevip bıraktım bu seferde acı bir şekilde miyavlamaya başladı bende pastaneye gitmedim onu eve getirdim 4veya 5 aylık bir yavru kedi bu arada tekir babam dedi evde kalsın ben istemedim bizim yukarımızda kedi evleri olan bir site vardı sabahlen onu saat 6 gibi oraya bıraktım mamasınıda koydum yanına giitim akşam 7 gibi eve geldim kedim kapın önünde ağlıyo babamda onun kısmeti bu kapı dedi ve biz onu sahiplendik kedide anormallikler var bütün kedi eşyalarını tanıyor saldırmıyor, ısırmıyor, tırmalamıyor banyoya soktuğumda sinirlenmiyor maması bittiği zaman yanına gidip miyavlıyor ve tuvaleti geldiği zaman asla eve yapmıyor kumu bir kere gösterdim ve yerini hemen anladı gidip ona yapıyor eve misafir gelsin ona rahatsızlık vermiyor ve babamı ćok seviyor onun ayaklarınin altında yatıyor evde iki muhabbet kuşum var iki tanede balığım var onlarda saldirmiyor büyüdüğü zaman karakteri değişirmi acaba ve bu kediyi ben sokaktan aldım üstü başı tertemizdi
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle bir kedi olmasıda beni şaşırtıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar