Evcil Hayvanlar Bu kedinin cinsi nedir, öğrenmek istiyorum? Nurr3456 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu kedinin cinsi nedir, öğrenmek istiyorum? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
asityla3545 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 5 ay bildiğimiz tekir bu 😁 0 2 Yorumla Nurr3456 5 ay Emin misin Yorumla asityla3545 5 ay evet Yorumla
truffade Takip Et Xper 6 Yaş: 25 5 ay Al bir tane Van kedisi 0 12 Yorumla Nurr3456 5 ay Emin misin Yorumla truffade 5 ay Evet scotifish ve İran kedileriyle uğraşma Yorumla Nurr3456 5 ay Bu iyimi sence bendeki Yorumla truffade 5 ay Sokak kedisi dimi güzel yani Yorumla Nurr3456 5 ay Sokak kedisi sokaktan buldum Yorumla truffade 5 ay Güzel kedi yani Yorumla Nurr3456 5 ay Güzelde çok şımarık 😅 Yorumla truffade 5 ay 😅😅😅tekir kedi oyledir Yorumla Nurr3456 5 ay Olsun 😅 Yorumla truffade 5 ay Neyle besliyorsun Yorumla Nurr3456 5 ay Kuru mama yiyor 1 ayda bir yas paket mama bide evde nebuluyosa Yorumla truffade 5 ay Evde yemek artıklarını yer ayırt etmez ara sıra yaş mama yedir kabız olmasın kuru mamayı whiskas alma 😅 pahalı petshop da açık mama al daha ucuz olur mama ayırt etmez Yorumla
Starlordd_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Doberman 0 2 Yorumla Nurr3456 5 ay Köpeklerde olur o Yorumla Starlordd_ 5 ay Hadi ya Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% 5 ay gariban 0 1 Yorumla Nurr3456 5 ay Yok yoksul😅 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Evcil Hayvanlar konusunda 4b cevap paylaştı. tekir bu 0 0 Yorumla
ĄĿêśŚäˀśŴāŶ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 5 ay tekir bu 0 1 Yorumla Nurr3456 5 ay Sokak kedisi Yani Yorumla
Mercimekçorbası67 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 5 ay Sokak 0 8 Yorumla Nurr3456 5 ay Karışık gibi sanki Yorumla Mercimekçorbası67 5 ay Çorba o zaman Yorumla Nurr3456 5 ay Aynen galiba😅 Yorumla Mercimekçorbası67 5 ay Aynen değil ayran 😅 Yorumla Nurr3456 5 ay Evet evet😅 Yorumla Mercimekçorbası67 5 ay acıktırdı Yorumla Nurr3456 5 ay En iyisi yemek ye Yorumla Mercimekçorbası67 5 ay Haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bildiğimiz tekir bu 😁
Emin misin
evet
Al bir tane Van kedisi
Emin misin
Evet scotifish ve İran kedileriyle uğraşma
Bu iyimi sence bendeki
Sokak kedisi dimi güzel yani
Sokak kedisi sokaktan buldum
Güzel kedi yani
Güzelde çok şımarık 😅
😅😅😅tekir kedi oyledir
Olsun 😅
Neyle besliyorsun
Kuru mama yiyor 1 ayda bir yas paket mama bide evde nebuluyosa
Evde yemek artıklarını yer ayırt etmez ara sıra yaş mama yedir kabız olmasın kuru mamayı whiskas alma 😅 pahalı petshop da açık mama al daha ucuz olur mama ayırt etmez
sokak kedisi :D
Doberman
Köpeklerde olur o
Hadi ya
gariban
Yok yoksul😅
Kedin erkek.
Evet
tekir bu
tekir
Karışık gibi sanki 2 3 cins karma
tekir bu