Evcil Hayvanlar Bu kedinin cinsi ne? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kedi cinslerini tam bilmiyorum sosyal medyada gördüm bundan alacağım ama cinsi ne bilmiyorum Bu kedinin cinsi ne? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. tatlı bir kediymiş. British fold 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne kadar tatlı bu ya 😄 cinsini bilmiyorum ama bayağı tatlıymış bakışları filan 0 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl British fold olması lazım aşırı tatlı bu arada 😍 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,3b cevap paylaştı. british sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Scotish 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Baktımda onlar gri siyahımsı emin misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon ya british beyaz gri yazın google çıkar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almadan iyi dusunun bu öyle mi bilmiyorum ama scotish kedisi sadece yatıyo varlıgı yoklugu belli degil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tatlı bir kediymiş. British fold
Ne kadar tatlı bu ya 😄 cinsini bilmiyorum ama bayağı tatlıymış bakışları filan
British fold olması lazım aşırı tatlı bu arada 😍
British mi deniyordu neydi
british fold olması lazım tavsiye etmiyorum
british sanırım
Scotish
Baktımda onlar gri siyahımsı emin misiniz
Pardon ya british beyaz gri yazın google çıkar
Almadan iyi dusunun bu öyle mi bilmiyorum ama scotish kedisi sadece yatıyo varlıgı yoklugu belli degil