Evcil Hayvanlar 3 ay Evinizde hangi vahşi hayvanı besleyebilmek isterdiniz? SymrnaCityStyle Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 + Ben emin değilim ama karakulak olabilir. Sen? Güncellemeler3 ay Bu sorumda kahve ve kurabiye ikram edebilirim: Yatakta kurabiye ve kahve ile kahvaltı olur mu? ↗ Evinizde hangi vahşi hayvanı besleyebilmek isterdiniz? Cevapla 88 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 3 ay Günaydın; mirketlere bayılıyorum. Birde buz devrindeki sid varya taşın üzerinde bile uyumaya çalışır. 😂 Günümüzün miskin hayvanları kategorisine giriyor. Onun ruh haliyle benimki uyumlu olduğu için o da olabilir. :p Mutlu bir hafta sonu dilerim. 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 3 ay Kurt veya ayı yavrusu olabilir çok sevimliler panda da var bak 😅(Karakulak ne ya ilk defa duydum o hayvanı) 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle 3 ay İllerden sağa dön orada gogila sor. Yorumla SymrnaCityStyle 3 ay 💐 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Evcil Hayvanlar konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben rakun beslemek isterdim en sevdiğim hayvanlardan abi :D 2 1 Yorumla SymrnaCityStyle 3 ay Soruyu sorarken aklıma gelmişti.🤣 Bu üyeliğimle cevap yazdığın son sorum olabilir. 🙃😎
johnnyepp2 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% 3 ay Ya of benim hayvanını niye çalışıyor sen nesin ya ne sanıyorsun dağ ayisi 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle 3 ay Bana mı dedin. Yorumla johnnyepp2 3 ay Caliyon* Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 56% 3 ay Ben evde minnoş bir kedi, hatta bir kuş bile beslemiyorum, vahşi hayvan hiç besleyemem ayyy kalsın 😱Balık beslemiştim sadece. Bide kedi isterim ama cesaret edemiyoruz. 2 0 Yorumla
Hakan3487 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Aslan demeyen bizden değildir ama kartal beslemeyi ve eğitmeyi planlıyorum umarım gerçekleştirebilirim 1 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 3 ay Bir arkadaşımın iki tane timsahı vardı yavru. Artık akvvaryim a sığmamaya başlayınca B. çekmece gölüne bırakmıştı yıllar önce 1 0 Yorumla
Bikeredebengulsem Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% 3 ay Kurt beslerdim nede olsa köpek ırkından koruyucu sadık sahiplenici olur evcillestirilmis kurt 🐺🐺 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Evcil Hayvanlar konusunda 497 cevap paylaştı. Akvaryum Nil timsahı beslemiştim. Tekrar düşünüyorum 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 3 ay Evimde değilde kalbimde yılan beslemişliğim olmuştu sayılırsa. 😅 1 1 Yorumla Köprü6çocuğu 3 ay Bak bundan güzel şarkı sözü olur 😀 Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% 3 ay Şey diyor muşum yüreğimde bir ayi var zaten ehehehe🙏😏 1 0 Yorumla
ohadiyorummya Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Hayır, bu arada benim Pp nasıl olmuş Nihat Hatipoğluna geri dönsem mi? 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% 3 ay Şahin yavrusu beslemiştim bi ara. Hayvan olu hayvan deli gibi et yiyordu 1 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 3 ay siyah panter hatta oyun da oynamak isterdim kovalamaca falan ciddiyim bu arada 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Guru Yaş: 36 3 ay Bence benim kedim de gayet vahşi 😄😄😄 kollarımı görseniz anlarsınız😄😄 şaka bir yana iguana hayalim var 1 0 Yorumla
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 72% 3 ay İki kedi besliyorum yeterli bence sjsj 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle 3 ay Kurbağa da olmaz mı? Yorumla kurbaasever 3 ay Kedilerim yer kurbaayı Yorumla SymrnaCityStyle 3 ay Kullanıcı adınız kurbağasever. Ondan dedim Yorumla
Hayalimizi Takip Et Xper 3 Yaş: 33 3 ay Tovbe estağfurullahGece benim sokugunu keserek uyandiranlar bana yetiyor bir de bunlara gerek yok 1 0 Yorumla
medievalmermaid00 Takip Et Xper 3 Yaş: 18 3 ay Pitbull beslemek istiyorum fakat ismi bile çok ürkütücü hem yasak djdnjdns 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Günaydın; mirketlere bayılıyorum. Birde buz devrindeki sid varya taşın üzerinde bile uyumaya çalışır. 😂 Günümüzün miskin hayvanları kategorisine giriyor. Onun ruh haliyle benimki uyumlu olduğu için o da olabilir. :p Mutlu bir hafta sonu dilerim.
Kurt veya ayı yavrusu olabilir çok sevimliler panda da var bak 😅
(Karakulak ne ya ilk defa duydum o hayvanı)
İllerden sağa dön orada gogila sor.
💐
Ben rakun beslemek isterdim en sevdiğim hayvanlardan abi :D
Soruyu sorarken aklıma gelmişti.🤣 Bu üyeliğimle cevap yazdığın son sorum olabilir. 🙃😎
Ya of benim hayvanını niye çalışıyor sen nesin ya ne sanıyorsun dağ ayisi
Bana mı dedin.
Caliyon*
Ben evde minnoş bir kedi, hatta bir kuş bile beslemiyorum, vahşi hayvan hiç besleyemem ayyy kalsın 😱
Balık beslemiştim sadece. Bide kedi isterim ama cesaret edemiyoruz.
Aslan demeyen bizden değildir ama kartal beslemeyi ve eğitmeyi planlıyorum umarım gerçekleştirebilirim
Bir arkadaşımın iki tane timsahı vardı yavru. Artık akvvaryim a sığmamaya başlayınca B. çekmece gölüne bırakmıştı yıllar önce
Kurt beslerdim nede olsa köpek ırkından koruyucu sadık sahiplenici olur evcillestirilmis kurt 🐺🐺
Kartal bakmak isterdim
Aslan besliyorum
Akvaryum Nil timsahı beslemiştim. Tekrar düşünüyorum
Evimde değilde kalbimde yılan beslemişliğim olmuştu sayılırsa. 😅
Bak bundan güzel şarkı sözü olur 😀
Şey diyor muşum yüreğimde bir ayi var zaten ehehehe🙏😏
Hayır, bu arada benim Pp nasıl olmuş Nihat Hatipoğluna geri dönsem mi?
Şahin yavrusu beslemiştim bi ara. Hayvan olu hayvan deli gibi et yiyordu
siyah panter hatta oyun da oynamak isterdim kovalamaca falan ciddiyim bu arada
Bence benim kedim de gayet vahşi 😄😄😄 kollarımı görseniz anlarsınız😄😄 şaka bir yana iguana hayalim var
İki kedi besliyorum yeterli bence sjsj
Kurbağa da olmaz mı?
Kedilerim yer kurbaayı
Kullanıcı adınız kurbağasever. Ondan dedim
Tovbe estağfurullah
Gece benim sokugunu keserek uyandiranlar bana yetiyor bir de bunlara gerek yok
Pitbull beslemek istiyorum fakat ismi bile çok ürkütücü hem yasak djdnjdns