Diğer 2 ay Evde hangi vahşi hayvanı beslemek isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Çita istiyorum. Evde hangi vahşi hayvanı beslemek isterdiniz? Evde hangi vahşi hayvanı beslemek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. Rakun 1 0 Yorumla
WatercolorEyeSsss Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% 2 ay bir gece ansizin seni avlayip karanliğa sürüklesin görürsün 1 17 Yorumla Soran 2 ay Bu kedinin besin zincirinde yokum ama Yorumla WatercolorEyeSsss 2 ay Çitanin olabilirsin ama Yorumla Soran 2 ay Avları arasında insan yok işte. Antilop, ceylan, zebra falan var. Yorumla WatercolorEyeSsss 2 ay Ya hu eve kapatacan hayvani. Seni her şey olarak görür o 🥲😅 Yorumla Soran 2 ay Akrabalarımı verecem ona 😂😂 Yorumla Soran 2 ay Tek çarem bu 😂 Yorumla WatercolorEyeSsss 2 ay Oh bi taşta iki kuş 🤣 Yorumla Soran 2 ay Onu da düşündüm yani. Kuru ya da Yaş kedi mamasıyla beslemeyecem onu 😂 Yorumla WatercolorEyeSsss 2 ay Gördüydüm videolarda genelde besin olarak çiğ yumurta, et, kemik, kuru kaz bacağı falan azcikta yoğurt veriyorlar Yorumla Soran 2 ay Doyar mı onlarla o Yorumla WatercolorEyeSsss 2 ay Hepsinden 1 er kilo yerse 😐 Yorumla Soran 2 ay Ocağım batar Valla akrabalarım daha cazip geldi bana Yorumla WatercolorEyeSsss 2 ay Akrabalarinı sevmediğini demeden göster 😅 Yorumla Soran 2 ay Evet 😂 Yorumla WatercolorEyeSsss 2 ay Bak nasil anladim şak diğe Yorumla Soran 2 ay Tebrik ederim Yorumla WatercolorEyeSsss 2 ay 🙂↔️ Yorumla
Antarex Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 2 ay Diğer konusunda 428 cevap paylaştı. Çita kedi gibi. Yiyorsa cougar besleKar leopari beslemek isterim ama 1 1 Yorumla Soran 2 ay Onlar da çok güzel Yorumla
AysunKayalar Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Evcil olarak bir sülük beslemek isterdim, çok az bakım gerektiriyor ve evin içinde de sorun olmuyor. 1 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 853 cevap paylaştı. Hiçbirini beslemek istemezdim kendi doğasında daha güzeller 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. Beslemem asla. Dışarda hayvan beslerim. vahşi değil. Tilki olabilir ama dışarıda. 1 0 Yorumla
Şanzimentlerderneği Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Maceraya gerek yok evlenince zaten besliyoruz 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 345 cevap paylaştı. Bozkurt olurdu ya da panter 1 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% 2 ay Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. aslan 2 0 Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 360 cevap paylaştı. Kedim var ztn 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Komodo ejderi 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 2 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kurt. 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Aslan olabilir 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaplan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Rakun
bir gece ansizin seni avlayip karanliğa sürüklesin görürsün
Bu kedinin besin zincirinde yokum ama
Çitanin olabilirsin ama
Avları arasında insan yok işte. Antilop, ceylan, zebra falan var.
Ya hu eve kapatacan hayvani. Seni her şey olarak görür o 🥲😅
Akrabalarımı verecem ona 😂😂
Tek çarem bu 😂
Oh bi taşta iki kuş 🤣
Onu da düşündüm yani. Kuru ya da Yaş kedi mamasıyla beslemeyecem onu 😂
Gördüydüm videolarda genelde besin olarak çiğ yumurta, et, kemik, kuru kaz bacağı falan azcikta yoğurt veriyorlar
Doyar mı onlarla o
Hepsinden 1 er kilo yerse 😐
Ocağım batar
Valla akrabalarım daha cazip geldi bana
Akrabalarinı sevmediğini demeden göster 😅
Evet 😂
Bak nasil anladim şak diğe
Tebrik ederim
🙂↔️
Çita kedi gibi.
Yiyorsa cougar besle
Kar leopari beslemek isterim ama
Onlar da çok güzel
Evcil olarak bir sülük beslemek isterdim, çok az bakım gerektiriyor ve evin içinde de sorun olmuyor.
Hiçbirini beslemek istemezdim kendi doğasında daha güzeller
Beslemem asla. Dışarda hayvan beslerim. vahşi değil. Tilki olabilir ama dışarıda.
Kurt, aslan, yılan akşam yemeğinde de ben varim
Evde besliyorum zaten,🤣🤣
Maceraya gerek yok evlenince zaten besliyoruz
Bence evde hayvan beslenmemeli
Bozkurt olurdu ya da panter
aslan
Yavru aslan
pumaaaa
Aslan olabilir.
Kedim var ztn
Komodo ejderi
Kurt.