Muhabbet kuşlarım artık daha az yem yiyor gibi geliyor. Acaba yemi mi değiştirmeliyim sizce hangi yem daha kaliteli ? Önerdiğiniz bir marka var mı ?

Muhabbet kuşlarım artık daha az yem yiyor gibi geliyor. Acaba yemi mi değiştirmeliyim sizce hangi yem daha kaliteli ? Önerdiğiniz bir marka var mı ?

Bir dönem bizim kuşumuzda çok az hatta hiç yem yememe dönemine girmişti o zamana kadar hep quik ve Gold wings kullanıyorduk bi ton marka denedim ama sonra beyefendi birçok markette rahatlıkla bulunabilecek jungle markasını tercih etti. Şimdi onu kullanıyoruz. Hangisini seviyorsa onu yesin markası önemli değil birçoğu birbirine benzer. Suyuna eklenen vitaminler de yeterli gelir
Bence quik baya iyi bir marka benim kuşum da quik tercih ediyor ve severek yiyor. Hatta günlük yediği yemin yanında ballı ve meyveli yemlerini de quik tercih ediyorum.
Ben markasız yem alıyorum. 😄 Marketten alıyordum, sonra petshoplarda satılan markasız, paketli yemler var onlardan almaya başladım. Maşallahı var gayet iyi yiyor. Bir de yanına yukarıdan kancalı asma ballı yem var. O ikisini yiyor şu an için. 🙂
Belçika menşeili "Versele Laga" yem markası bana göre en iyisi. Eğer iştahında gözle görülür bir düşüş varsa kuş gözlemlenmelidir, belki yemden değil de hastalıktandır.
Cevap
3Cevap
Quik daha iyi olabilir.
Vitaminli alıyorum Quik markası güzel çok ötüyorlar şoktan a101 den alıncada yiyorlar ama tarlası yanmış köylü gibi sus pus oturuyorlar
Ben Pupa Milano markasını kullanıyorum. Her yerde bulunabilecek bir marka değil maalesef. O yüzden internetten sattın alıyorum.
Versele laga prestige yemini alıyordum. Kuşum severek yerdi. Gayette kaliteli ve içeriği iyi diye biliyorum.
Bir de arada darı alın çok severek yiyorlar.
Eğer bu aralar gözünüze daha durgun görünüyorsa dikkât edin havalardan çarpılmış olabilir. Benim kuşum da havalardan dolayı olduğu yerde tünemeye başlamıştı. Veterinere götürmek için geç kalmışız. Lütfen siz dikkâtli olun
Vitaminli olanlar iyidir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?