Merhaba gençler! Kendime bir kuş almak istiyorum, ama kararsızım, sizce papağan mi alsam, muhabbet kuşumu alsam? Bu arada toza tüye alerjim var buna rağmen alasim var, önerinizi de beklerim:)
yıllardır mubiş beslerim çok memnunum hepsinin farklı karakterleri var şu an ki sarı civcivim 🐤🐤çok oyuncu çok güzel konuşur avcumun içinde banyo yapar 😃 6-7 yaşında ömürleri ortlama 12 yıldır iyi bakılırsa 20 yıla kadar yaşayabilirde
İkiside ayrı Güzel Rabbim güzel Yaratmış Her canlıyı Tabi Papağan alırsan insan gibi aynı konuşuyor kafesi aşırı bakım ister Muhabbet kuşu İstersen, gene insan gibi konuşuyor Ama kekelermiş gibi 😊 oyuncu Bir kuş Ve İlgi ister Evcil Hayvanlar.
Ben farklı zamanlarda çok fazla defa muhabbet kuşu besledim. Hersey iyi güzel hoş ama nekadar iyi şartlarda bakarsan bak ömürleri 2-3 sene ev şartlarında. Ama şu an papağan besliyorum 5 yıla yakın bir sure oldu sulatan papağanı
Evet eğitebiliyorsun alışıyorsun ama 2 en fazla 3 sene sonra ölüyorlar insan üzülüyor haliyle bağlanıyorsun en az 5-6 tane besledim hepsinde aynı şey oldu
cennet ya da diğer adıyla sevda papağanı beslemeni tavsiye ederim. muhabbet kuşu kısa süreli oluyor. papağanın masrafı da biraz fazla oluyor ayrıca çok ilgi lazım. en ideali cennet papağanı.