Evcil Hayvanlar Bahçeli eviniz olsa ne beslerdiniz? seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bahçeli eviniz olsa hangi hayvanı beslerdiniz Tavuk Hindi Koyun Keçi Ördek İnek Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bahçeli eviniz olsa ne beslerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben rakun beslerdim 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Her zaman bir keçim olsun istemişimdir Keçiyle keçi oluyorum🤣Bu arada biz mlmıyız yabancıların bi çoğu hindiye Turkey diyor Biz Turkey’e hindi diyoruz Onlarda hindiye Turkey diyolarNasıl bir milletiz biz ya 1 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Hepsini de beslemeyi o kadar çooook isterdim ki😍😍😍 Ferdinand gibi tatlış bir inek ya da öküz hiç fark etmez hepsini de isterdim😊😍 1 1 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Ayy izledin miiiğ💗💗💗 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Ben hayvanla veya toprakla uğraşamam. Bahçeli evim olsa sadece gölge yapan ağaçlarım olurdu o kadar. 1 2 Yorumla Laviniyasu +1 yıl Ayy aynı kafadayız Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl @Laviniyasu 💐😊 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl zaten evimiz bahçeli lakin hayvan beslemiyoruz bi kedimiz vardı bir de bull terrier köpeğimiz şu an ikisi de yok 0 0 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Hayvan falan beslemezdim. belki ufak tefek birşeyler ekebilirim onun dışında çiçeklere merakım var büyük olasılıkla çiçek falan ekerdim 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yakında ördek ve tavuk beslemeyi planlıyorum. Sırf bakabilmek için bahçeli ev istiyodum. Olucak inşallah. 0 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Köpekleri seviyorum ve onlar için güzel bir alan oluştururdum sanırım. 1 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Şöyle güzel bir arsam olacak kaplan besleyeceğim Allah ın izniyle 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Bahçeli evimiz var zaten ama annem almıyor hayvan 1 4 Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl hayvan varsa evde tatile gezmeye gidemezsin Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl @çok_yaramazınız gidemiyoz zaten Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl :) işte hayvan olunca da bakacak yok hep evde kalman gerek zor ya Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl @çok_yaramazınız yoo komşular bakar Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Durum Peru ile aynı :P Portekizce'de peru hindi. :D 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tavuk beslerdim hem kolay bakılıyor hem de her sabah taze yumurtamız olurdu ne güzel 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl inek koyun ördek hindi hariç diğerlerini besliyorum yani benim bahçemde yaşıyorlar 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayvan sevmem, ama illaki bir hayvan besleyecek olsam o da muhtemelen kedi olurdu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl içlerinden en sevimliler keçi kuzu yani onları alırdımama İmkanım olsa büyük bir çiftlik kurardım hepsini beslerdim 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 342 cevap paylaştı. Bahçeli evim olduğu zaman, bahçenin ebatlarına göre tüm hayvanları besleyebilirim.. 0 0 Yorumla
ganimekync Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl sütünü ve tipleri çok tatlı kurbandada yeriz hemde keçiyi çok tatlı oluyor tiftik kecisi onu beslerdim 0 0 Yorumla
selinplr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl her gün tavuk yumurtası yiyorum hem bakımı kolay hem otları yiyorlar toprakları değişiyorlar agaçlara iyi geliyor 0 0 Yorumla
pelinkomrc Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl köpek beslerdim annem evde izin vermiyor bide abimin alerjisi var özellikle golden ya çok tatlılar. 0 0 Yorumla
ilknurrrerr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl çok çeşit inek türü var hem sütünden hem etinden yararlanırım çok mantıklı 0 0 Yorumla
nesrngndgn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl ördekler çok tatlı ve kimseyi yanına yaklaştırmıyorlar çok tatlı bir sinirli oluyorlar 0 0 Yorumla
yeldapce Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl çok tatlı hayvanlar koyunlar bakımıda kolay yavru kuzu olarak alır alıştırırım kendime 0 0 Yorumla
fatmaysk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl hindi beeslerim çok tatlı hayvanlar onların seslerii çok tatlı grup halinde ses cıkartıyorlar 0 0 Yorumla
By_Antidepresan Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Bahçenin büyüklüğüne göre bir kaç çeşit olacağı kesin 0 0 Yorumla
melikesecim Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl beslemesi kolay olan bir hayvan tavuk bence en mantıklısı cidden. 0 0 Yorumla
pınarkonsagıı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ördekler çok şirin bence çoğu kişi ördek der ama bazıları nedense inek demiş sdasd 0 0 Yorumla
sedaalbaklarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl çok tatlı oluyorlar ya büyümeseler dahada tatlı olackalar ama olsundu bee. 0 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bahçeli Evim olsa çiçek beslerim sadece 0 0 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Kesinlikle tavuk. Hayvanları çok severim 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tavuk beslerim 0 1 Yorumla asroma27 +1 yıl Davuk. Pansuman 😀 neyse ki sen yapabilirsin. Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Ben onu beslerim 0 1 Yorumla Universe99 +1 yıl Beslerdim* Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatlı bir köpüşüm kesinlikle olurdu. 0 0 Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bahçeli evimiz olsa MHP de sitemiz olur. 😅 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Köpek besliyorum, bir iki köpek daha beslerdim. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 383 cevap paylaştı. Köpek, kedi, tavuk muhakkak olurdu 0 0 Yorumla
timenevercomeback Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Ee bizim bahçeli, sadece meyve sebze ekiyoruz öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben rakun beslerdim
Her zaman bir keçim olsun istemişimdir Keçiyle keçi oluyorum🤣
Bu arada biz mlmıyız yabancıların bi çoğu hindiye Turkey diyor Biz Turkey’e hindi diyoruz Onlarda hindiye Turkey diyolar
Nasıl bir milletiz biz ya
Hepsini de beslemeyi o kadar çooook isterdim ki😍😍😍 Ferdinand gibi tatlış bir inek ya da öküz hiç fark etmez hepsini de isterdim😊😍
Ayy izledin miiiğ💗💗💗
Ben hayvanla veya toprakla uğraşamam. Bahçeli evim olsa sadece gölge yapan ağaçlarım olurdu o kadar.
Ayy aynı kafadayız
@Laviniyasu 💐😊
zaten evimiz bahçeli lakin hayvan beslemiyoruz bi kedimiz vardı bir de bull terrier köpeğimiz şu an ikisi de yok
Hayvan falan beslemezdim. belki ufak tefek birşeyler ekebilirim onun dışında çiçeklere merakım var büyük olasılıkla çiçek falan ekerdim
Yakında ördek ve tavuk beslemeyi planlıyorum. Sırf bakabilmek için bahçeli ev istiyodum. Olucak inşallah.
Köpekleri seviyorum ve onlar için güzel bir alan oluştururdum sanırım.
Şöyle güzel bir arsam olacak kaplan besleyeceğim Allah ın izniyle
Bahçeli evimiz var zaten ama annem almıyor hayvan
hayvan varsa evde tatile gezmeye gidemezsin
@çok_yaramazınız gidemiyoz zaten
:) işte hayvan olunca da bakacak yok hep evde kalman gerek zor ya
@çok_yaramazınız yoo komşular bakar
Durum Peru ile aynı :P Portekizce'de peru hindi. :D
Tavuk beslerdim hem kolay bakılıyor hem de her sabah taze yumurtamız olurdu ne güzel
inek koyun ördek hindi hariç diğerlerini besliyorum yani benim bahçemde yaşıyorlar
Hayvan sevmem, ama illaki bir hayvan besleyecek olsam o da muhtemelen kedi olurdu.
içlerinden en sevimliler keçi kuzu yani onları alırdım
ama İmkanım olsa büyük bir çiftlik kurardım hepsini beslerdim
Bahçeli evim olduğu zaman, bahçenin ebatlarına göre tüm hayvanları besleyebilirim..
sütünü ve tipleri çok tatlı kurbandada yeriz hemde keçiyi çok tatlı oluyor tiftik kecisi onu beslerdim
her gün tavuk yumurtası yiyorum hem bakımı kolay hem otları yiyorlar toprakları değişiyorlar agaçlara iyi geliyor
köpek beslerdim annem evde izin vermiyor bide abimin alerjisi var özellikle golden ya çok tatlılar.
çok çeşit inek türü var hem sütünden hem etinden yararlanırım çok mantıklı
ördekler çok tatlı ve kimseyi yanına yaklaştırmıyorlar çok tatlı bir sinirli oluyorlar
çok tatlı hayvanlar koyunlar bakımıda kolay yavru kuzu olarak alır alıştırırım kendime
hindi beeslerim çok tatlı hayvanlar onların seslerii çok tatlı grup halinde ses cıkartıyorlar
Bahçenin büyüklüğüne göre bir kaç çeşit olacağı kesin
beslemesi kolay olan bir hayvan tavuk bence en mantıklısı cidden.
ördekler çok şirin bence çoğu kişi ördek der ama bazıları nedense inek demiş sdasd
çok tatlı oluyorlar ya büyümeseler dahada tatlı olackalar ama olsundu bee.
Diğer kedi köpek tavsan
İnekle kuzu beslerdim.
Hindilere aşığım
Onlar değilde ben cicek beslerdim
Bahçeli Evim olsa çiçek beslerim sadece
Kesinlikle tavuk. Hayvanları çok severim
Tavuk beslerim
Davuk. Pansuman 😀 neyse ki sen yapabilirsin.
Tavuk beslerdim
Benim. zaten bir suru tavugum varki 😍
Ben onu beslerim
Beslerdim*
Tatlı bir köpüşüm kesinlikle olurdu.
Ördek gaz tavuk bildircin
Bahçeli evimiz olsa MHP de sitemiz olur. 😅
At beslemek isterdim
İnek tavuk yanında horoz
Gün görmemiş duygularimi
Köpek besliyorum, bir iki köpek daha beslerdim.
Köpek, kedi, tavuk muhakkak olurdu
Devlet bahçeli xdd gülün hadi hahaaha
Köpek alırdım en az 3 tane
Bizde tavuk var hep s. çıyolar etrafa
Horoz, tavuk, civciv, ördek, tavşan
Ördek sanırım
kuzu
Bakımı daha kolay
Davuk
köpek
Dinozor beslerdim
Hiçbiri.