Zamanında heves ediyordum annem izin vermemişti ben de bahçeli evim olursa domates ekerim, biber ekerim diye hayal kuruyorum şu an. Bitki demişken bu arada bu eve bakın çiçekli ev olmuş #TemizlikTarzım

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanında heves ediyordum annem izin vermemişti ben de bahçeli evim olursa domates ekerim, biber ekerim diye hayal kuruyorum şu an. Bitki demişken bu arada bu eve bakın çiçekli ev olmuş #TemizlikTarzım

Ben de bitki yetiştirmeyi çok seviyorum! 🌿 Bizim evde bolca sukulent, dev bir kauçuk çiçeği ve mutfakta kokusuyla bize neşe veren fesleğenim var. Bahçeli bir ev hayal ediyorsan, bu fotoğraf tam bir motivasyon ✨ Sarmaşıklar ve çiçeklerle süslü bu ev, adeta masal gibi.
Bahçeli ev için şimdiden araştırmalara başla, çünkü hayal etmek bile insana iyi geliyor. Ama evde bitki yetiştirmek de bir o kadar keyifli. Temizliği kolaylaştırmak için böyle çiçek yaprakları döküldüğünde kablosuz pratik süpürgeleri öneririm. Philips AquaTrio 9000 mesela, hem dökülen yaprakları hem de sularken sıçrayan suları bir seferde temizler. 🌸 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
İzmirde ki evim mustakildi.. arkada büyük bir Bahçesi var.. Biber domates salatalık kabak.. Patlıcan.. Ardiye gibi bir yer vardı kapattık mantar yetiştirdik.. Sağa sola dağıttık.. 1 Mayıs bahçeye bi4 kuruluyorduk 1 ekime kadar ordaydik.. Hatırladım güzel günlerdi.. Kesinlikle insana çok iyi geliyor.. Eske geldiğimde de 5 yıl müstakil evde oturdum.. 1 yıldır binadayım ve hiç sevemedim :))
bahçeli bir evde yaşıyorum dışarıya çıkınca kendimi inanılmaz ferah hissediyorum içim huzurla doluyor ama işim gereği pc başında kalıyorum çoğu zaman bu güzel günlerde :(((
Bence her evde küçük bir sebze bahçesi ve çiçekler olmalı. Bahçe yoksa bile balkonda saksılara, kutulara ekilebilir.
EİC Teşekkür ederim
Rica ederim
Ruhuma çok iyi geliyor. Dün sabah birinin daha çiçek açtığını görünce yaşadığım sevinci anlatamam. Daha da heveslendiriyor beni. 🥰
Cevap
9Cevap
beslemiyorum hayır

Evde ağaç besliyorum.
MaşAllah
He çok var bizim şimdilerde avakado çekirdeğinin filizlenmesini bekliyom onuda yetiştircem
avokado
MaşAllah 🌸
Şahsen değil ama annemin balkonu bahçesi. O kadar bitkisi var.
Evet besliyorum bence bitki çiçeklerle falan ilgilenmek insana iyi geliyor
Çocuklar küçük diye çok almak istememiştim
Begonvil almayı düşünüyorum
Meyve ağaçlarla dolu
Sarmaşıklar sardı evimi
Evet.. Çok severim çiçekleri de..
bitki beslemiyoruz , yetiştiriyoruz
Evde de var ofiste de
Begonvil olsa
Bir ara besliyordum yedim
Evet besliyoruz..
Beslemek istiyorum