Köpeğim, esnememin hemen ardından benim esnememi birebir kopyalayıp taklit ediyor çok tatlıı 😍😍🐶
Köpekler başta olmak üzere hayvanlar sahiplerini taklit edip onların kişilik özelliğine bürünüyorlar, hazır esnemekte bulaşıcı olduğu için tıpa tıp kopyalıyorlar aynı esneme şeklini. Bende bunu bildiğim için arada köpeğimin yanında bilerek esneyip hemen ardından benim esnememi aynen taklit etmesini izliyorum :D
Evcil hayvanınızın en tatlı bulduğunuz davranışı nedir?
üzgün olduğum zaman köpeğimin bunu hissedip bana yaklaşması ve sanki teselli etmeye çalışıyormuş gibi davranması... hayvanlara bu yönden bayılıyorum karşılıksız sevgi veriyorlar
Ay çok güzel soru bu iştahla yazacağımm.Muhabbet kuşçuğum Buzul gagasıyla taşıyabildiği her şeyi alır fırlatır. Bu tatlı şeytan yüzünden her sabah ilaçlarımı arıyorum. Diğer kuşçuğum Bulut tam bir kemirgen. Her yeri kemirir, duvarlarda delikler açar. Ayrıca ikisi de burnumu kemirmeye bayılıyorlar. Buzul ara sıra gözümü ısırarak kör etmeye çalışsa da üstün reflekslerimle kurtuluyorum.
3 tane kedim var ve sadece 1 tanesinde olan garip bir özellik var. Çok hoşuma gidiyor. Su kabının önüne tamamen oturup ön patileride içeri doğru kıvırıp kafayı su kabına daldırıyor. Yüzünün yarısı su oluyor. Çok tatlı jxhdjdjjs
Sürekli beni ısırması opemiyorum bile kanatlarını tutmasam uçup yaralanacak diye korkuyorum bazen o yüzden sadece beni sert bir şekilde ısırdığı için ısırmasını seviyorum gagasıyla :'(
Komik değilsin, onu böyle aşağılayacaksan ayrıl madem silah zoruyla mı sevgili yapıyorlar sizi? Siz kızlar erkek arkadaşlarınızı aşağılayarak komik falan olmuyorsunuz sadece rezil ediyorsunuz kendinizi.