Genelde çok uslu ve beni hiç yormuyor aşığım oğluşuma. ❤️

Genelde çok uslu ve beni hiç yormuyor aşığım oğluşuma. ❤️

Kapının önünde beslediğim kedilerin gelip kucağıma yatması ve miyavlamasi çok mutlu ediyor..
Hangisi? Çünkü 6 tane kedim var
Hepsinin bir özelliği vardır illa ki, söyleyebilirsin.
Boncuk (erkek) en büyükleri (9 yıldır birlikteyiz) 6 buçuk kilo ve tam bir fofenkçi. Ama en yumuşak tüylü ve yavşayıp kendini sevdiren
Kitana (dişi) 8 yıldır bizimle ama her zaman korkak çekingen kendini sevdirmez ve vücut olarak pek büyük değil.
Sakız (dişi) camdan geldi tanrı misafiri dedik 1 buçuk yıldır bizim kızımız oldu sessiz sakin kendini sevdirir
Mercan (erkek) Ölen kızım Pofy'nin hatırası. Gece sokağa çıkar gündüz evde yatar manyak 😀
Karakız (dişi) Ölen kızım Pofy'nin hatırası. Hep örtülerin altına girip uyur.
Bebet (dişi) Kitana'nın kızı. Kitana'yı doğuştan kısır sanıyorduk geçen yıl sokakta hamile kalmış. Yaramazlık yapar diğerlerini de kendine uydurur deli
Yaa yerim onları Allah tüyleri kadar ömür versin onlara ve diğer bütün canlılara 🙏🏻
Amin. Teşekkürler ☺️ bugün eve bi geldim bi tane sarman var. Yağmurda çok ıslanmış annem almış eve kurutmuş ısıtmış karnını doyurmuş. Sonra gitmek istedi açtık kapıyı gitti. Kedi işte laf anlamaz. Gitme soğuk desek de gitti. Neyse gelir belki yine. Hep sokaktan buluyoruz daha doğrusu kediler bizi buluyor 😻😻
Evet onlar evin bereketi kesinlikle ve güven duyduğu yere ve insana gelirler. Ayrıca tebrik ederim anneni ve seni gerçekten büyük sevaba giriyorsunuz keşke bütün insanlar böyle olsa da bu yavrular dünyada rahat edebilse
Teşekkürler ☺️
EİC için teşekkürler ☺️🙏🏻
Cevap
9Cevap
En sevmediğim özellik olmaması. Bi tane kedi lazım gerçekten
Her eve lazımlar hatta daha önce kedisi olmayanlar sahiplendikten sonra kedisiz nasıl yaşamışım diyorlar.
Nasıl yaşıyorum bende bilmiyorum 😭
Evcil hayvanım yok ama olsa güzelliğini Severim onun 😻 kız bu arada Dumbell da gözüme çarpmadı değil 😅 onlar da tatlı görünüyor pempe
Evcil hayvanim yok. Tek evcil hayvan benim evde whshsgagsg
Eskiden 2 kedim varken kucağımda uyumaları idi.
Evcil hayvanım yok maalesef
hoş geldin
Teşekkürler
Tanıyamadım sizi ama
Annemin mavişi var kızıyor bana
Uslu olması
Öpücük atardı
Evcil hayvanım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar