Evcil Hayvanlar Evinize evcil hayvanınız için kamera alır mısınız? MnikCanavaR Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Çalışan birisiniz ve evcil dostunuzun durumunu merak ediyorsunuz peki evinize kamera alır mısınız? Evinize evcil hayvanınız için kamera alır mısınız? Cevapla Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 352 cevap paylaştı. Eğer evde kimse olmasaydı alırdım. Annemlerle yaşadığım için evde biri oluyor genelde. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 384 cevap paylaştı. Tek yaşıyor olsaydım ve evcil hayvanım kedi köpek olsaydı muhakkak alırdım 1 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Açıkçası ben eve hayvan olsa da olmasa da kamera takılması gerektiğini düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer evde kimse olmasaydı alırdım. Annemlerle yaşadığım için evde biri oluyor genelde.
Tek yaşıyor olsaydım ve evcil hayvanım kedi köpek olsaydı muhakkak alırdım
Açıkçası ben eve hayvan olsa da olmasa da kamera takılması gerektiğini düşünüyorum.
Almam
Alirdim
almam
Alırım