Kendi imkanlarımla iyileştirmeye çalışıyorum.. ama çok kötü yaraları var zannedersem martılar saldırmış ayakları basmıyor yere gözleri kapanmış gözlerine bakteri kremi sürdüm ama ne yapacağımı bilmiyorum..

Kendi imkanlarımla iyileştirmeye çalışıyorum.. ama çok kötü yaraları var zannedersem martılar saldırmış ayakları basmıyor yere gözleri kapanmış gözlerine bakteri kremi sürdüm ama ne yapacağımı bilmiyorum..
Geçmiş olsun.
Yuvasından düşmüş serçesinden, karga yavrusuna, ayağına ip dolaştığı için balkona gelip yardım bekleyen güvercine kadar birçok kuşa baktım. Maalesef hiçbirinde sonuç pozitif olmadı. Kuşlar inanılmaz narin canlılar bir kere hasar aldıktan sonra iyileşmesi neredeyse imkansız oluyor. Bu bebişi de çok hırpalamışlar.
Başka bir saldırıya maruz kalmadan ömrünü tamamlaması onun için yapacağınız en iyi şey olur diye düşünüyorum
Yaralı bir hayvan bulduğunuzda, en iyi seçenek yerel bir hayvan barınağına veya veteriner kliniğine götürmektir. Onlar hayvanı uygun şekilde tedavi edebilirler.
Veterinere götür
Ricalar
Yani bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama bir veterinere götürmem senin için ondan sağlıklı olur şu anki son durumu bilmiyorum ne yaptın götürebildin mi
Cevap
1Cevap
geçmiş olsun abi. en iyisi veterinere götürmek sarılması lazım veya ilaç verir
😕 veterinerin görmesi en sağlıklısı galiba
Veteriner.. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?