Sevgilimle evlenmeyi düşünüyorduk bana çok aşık ama ikimizin de kedisi var onun Scottish benim Exotic şakasına kedim kısır olmasına rağmen çiftleştirelim mi dedim o da hayır senin kedin çok çirkin dedi bana oğluma çirkin dedi ayrılmalı mıyım?kedim niko
Ayrılmak ne demek mahkemeye ver hatta bulunduğu şehirden uzaklaşması için elinden geleni yap daha ileri gidip kiralık birini bulup elini ayağını kırdır … yahu bırakın allah aşkına gün geçtikçe psikoloji denen illet nerelere getiriyor insanları kafa yapısına bak ya …
Sevgilin kedini çirkin bulabilir ama bir kez dedi tamam. Hala daha kendine çirkin demekte ısrar ederse elbette sevgilinden ayrıl çünkü sevgilin seni gerçekten seviyorsa kedini de sevsin. Seni seviyo da kedini sevmiyosa olmaz.
Yuhh yani ya ayrılmak olur mu maddi manevi tazminat davasi açman gerek evini yak yık sen kısır kediyi şakasına ciftlestiriyorsan adamdan nasıl güzel ve mantıklı bir cevap bekliyorsun önce sen mantıklı soru sor adamda mantıklı cevap versin sana
Ayyy g. tünü yesin onun. O maviş boncuk gözlere nasıl kıyıp öyle söyler. Evinin adresini ver yakalım. Kurban olsun onun t. tişine, kendisi önce üstün bir ırk olsaymışta öyle küçümseseymiş bu ponçiği. Hıh😒
Defol git beyin yoksunu daha bir problemi muhakeme etme kapasesine sahip degilsin kedi ile insan farkımi. ayiet edemeyen bir , g*zekalı mi bana bunlari söylüyor inan bak samimi söylüyorum evlenme kendin gibi kus beyinli biri ile adamın hayatini karartma
Git onun en yakın arkadaşı ile yat ve bunu erkek arkadaşının istediğini söyle. İş bitince de erkek arkadaşını arayıp teşekkür etmesini beklediğini söyle.
Bir kedim var. Sevgilim onu istemezse çirkin derse dön aynaya bak ulan güzel görünmek için makyaj yapıyorsun benim kedim doğal güzel diye bozarım çekinmem.