Bana göre sokak kedilerinden çok daha tatlı upuzun tüyleri var hatta cins gibi geliyor gözüme. Cins kedisi olan arkadaşım kedime çirkin demişti. Böyle tatlı varlıklarda bile dış görünüşe bakmaları beni sinir ediyor. Sizce de çok güzel değil mi bu minnos
Aşırı tipsiz değilim ya, çok iğreniyorum bu İran kedilerinden
Exotic Shorthair; iran kedisinin güzel özelliği olarak kürkü vardı onu da almışlar, tipsiz iğrenç bir surat kalmış ortada.
Senin kedin kat tat iyi bu ırklardan. 10larca cins kedi var bu tipsiz olanlar seviliyor tr'de. Kesin sen arkadaşında bu kedilerden birine sahiptir. Bence asıl onun kedisi çirkindir.
Scottish Fold; iğrenç bir baykuş surat, british gibi sürekli şaşkın ve m*lmış gibi bir bakışı olan suratları var. Kulakları ekelme rahatsızlığından doları deformasyonuna uğramış. British; zafetten uzak, kilolu, çirkin bir surat. Kafa ve göz yapısı yüzünden etrafa sürekli şaşkın ve m*lmış gibi bir suratları var. Chinchillada yukarıdaki kedilerin benzeri; kafa tası deformasyonuna sahip. Gözleri pörtlek, burnu basık şirin olmayan bir surat
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadaşımınki gri olandan ama yazık hepsi canlı. Tipsiz olsa bile severim hepsini
Bence gayet güzel uzun zamandır sahiplenmeye çalışıyorum ama ne yazık ki sahiplendirme değil hepsi satış, neyse çiftleşme mevsimi geçti yakında bir kaç tane bulup eve alacağım. 😂😂😂
Scottishler çok çirkin ya. Hasta kediler. Kulaklarında deformasyonları var. Eklem rahatsızlığınden dolayı sadece kulakları değil burunları filanca küçük kalıyor. Garip suratları var. Gözleri pörtlek kalıyor filan bu yüzden göz kanallarında da genelde sorun oluyor.
Ya kedilere bir şey diyemeyiz hiçbir şeyden haberleri yok da asıl onları bu hale getiren ve satışını arttıran insanları eleştirmeliyiz. Sorunun kaynağı onlar çünkü.
Niye cins düye tutturdun dediğimde yanımda kaç sene duracak güzel bir şey olsun sen sevgilini seçerken yakışıklı seçmiyo musun demişti. Sevgiliyle kedi aynı şey mi ya millet kafayı sıyırmış
Kişiden kişiye değişiyor koronadan önce 2 kopeğim vardı yavrulamıştı biri ben çirkin tipsiz diyerek seviyordum hep hatta şimdiki kedimi sahiplendim sokaktan onuda hep çirkin diyerek seviyorum ben sen takma bana yani
Ya benim kastettiğim ilk aldığımızdan bu yana sonradan görenler diyor ne kadar güzel hale getirmişsin onu. Tüyleri upuzun cins gibi. Takıldığım tek yer o bir arkadaşımın öyle demesi. Yoksa biz güzel buluyoruz bu şapşiği