Evcil Hayvanlar Böyle bir kedin olsaydı adını ne koyardın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor PüsükMiskin olurdu heralde, tipe bak bakışa bak hele yaramaz seni shshs Güncellemeler+1 yıl Vazgeçtim Azman koyardım ahshahs Gargamel'in kedisi shshs Böyle bir kedin olsaydı adını ne koyardın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim öyle bir kesim olmasın geceleri uyuyamam kedilerle ilgili kötü bir anım var nötr yaşıyorum onlara karşı :(( 0 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Toprak koyardım. "Gel bakalım topraağm" demek için. 😂 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Böyle bir cinste kedim var tam olarak yetişkin olduğunda böyle gözükecek. Adını da kral koydum 😃 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı. Kedim olmaz bro. Kedici değilim ben 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Muhabbet kuşu verelim abime slfjs Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İt olsa alırdım bro. Yolda kedi gorse pişştttt diyen adamlar kedi besler oldu 😂 Kadınlar akrep cok tatlı dese akrep besler bu hemcınslerım 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 ben sokakta besliyom reis onlardan mıyım şimdi 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Değilsin bro. Gidip cins kedi alıp foto ceker ve paylasır o tipler. Agır ameci diyorum onlara 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Shahshsh benim işim muhabbet kuşlarıyla yaw ben kuş seviyom 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Anlamam bro onlardan itçiyim ben 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂. Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 660 cevap paylaştı. Leo koyardım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim öyle bir kesim olmasın geceleri uyuyamam kedilerle ilgili kötü bir anım var nötr yaşıyorum onlara karşı :((
Toprak koyardım. "Gel bakalım topraağm" demek için. 😂
Böyle bir cinste kedim var tam olarak yetişkin olduğunda böyle gözükecek. Adını da kral koydum 😃
Kedim olmaz bro. Kedici değilim ben
Muhabbet kuşu verelim abime slfjs
İt olsa alırdım bro. Yolda kedi gorse pişştttt diyen adamlar kedi besler oldu 😂
Kadınlar akrep cok tatlı dese akrep besler bu hemcınslerım 😂
🤣🤣🤣 ben sokakta besliyom reis onlardan mıyım şimdi 🤣
Değilsin bro. Gidip cins kedi alıp foto ceker ve paylasır o tipler.
Agır ameci diyorum onlara 😂😂
Shahshsh benim işim muhabbet kuşlarıyla yaw ben kuş seviyom 🤣
Anlamam bro onlardan itçiyim ben 😂
😂.
Muhteşem bir keşkül tipi var bunda 😍
Leo koyardım
Asil
Arthur 😀
Pufuduk 😄
Bubbles
mırmır koyardım
Uyuşuk