kuru mamada yaşa uygun vermenin önemli olduğunu biliyorum ama yaş mamada da bu böyle mi yoksa istediğimden verebilir miyim
verebilirsin bir şey olmaz
verme zararlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kuru mamada yaşa uygun vermenin önemli olduğunu biliyorum ama yaş mamada da bu böyle mi yoksa istediğimden verebilir miyim
Genel olarak, yetişkin kedilerin yavru yaş mamalarını yemesi önerilmez. Bunun nedeni, yavru mamasının yüksek protein ve yağ içeriğine sahip olmasıdır. Yetişkin kediler, daha düşük bir protein ve yağ içeriğine ihtiyaç duyarlar. Ayrıca yavru yaş mamaları, bazı vitaminlerin ve minerallerin fazla miktarda içermesi nedeniyle yetişkin kedilerin sağlığına zarar verebilir.
Ancak, veterineriniz tarafından önerilmediği sürece, belirli durumlarda yavru yaş mamalarının yetişkin kedilere kısa bir süre verilmesinde bir sakınca olmayabilir. Örneğin, bir hastalık veya ameliyat sonrası iyileşme döneminde, veterineriniz yavru yaş mamalarını geçici bir süre için önerilebilir.
Bununla birlikte, genel olarak yetişkin bir kediye beslenmesi için önerilen mama türüne sadık kalmak en iyisidir. Veterinerinizin önerilerine uyarak, kedinizin yaşına, sağlık durumuna ve aktivite seviyesine uygun mama seçimleri yapmanız en doğrusu olacaktır...
Cevap
0Cevap
Verebilirsin gayet proteinli bir mama olduğu için kesin kilo bile alır.
verebilirsin ama çok kilo alır yavru kedilerin vitamin protein vb seylere ihtiyacı oldugu icin besin degeri yüksek seyler konur surekli verirsen obeziliğe yol açabilir
çok nadir olarak ödül niyetine verilebilir diye düşünüyorum
verebilirsin
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?