Normalde mama dışında bir şey vermemeye çalışıyorum
Kedim neden kustu?

Normalde mama dışında bir şey vermemeye çalışıyorum
Niye oldu bilmiyorum. Sarı gibi bir rengi vardı.
Oyun oynadık. Oyundan sonra 5 dakika oturdu sonra kustu. Niye olmuş olabilir
Çiğ yumurta verdiysen olabilir. Kedilerde kusma farklı olarak başka bir şeyde olabilir mesela yuttuğu tüyleri kusmuş olabilir. İç parazitle ilgili bir durum olabilir. Kusma 1 den fazla olduysa bir veterinere götürmekte fayda var.
1 defa kustu sadece. Tüylerini de kaka yoluyla atıyor hep. Kusmuğunun içinde kurt falan yoktu. Umarım yumurtadandır. Bı kişi yemek verme yazmış da önünden mamayı almalı mıyım?
Gözle görülemeyen mikroskobik parazitlerde vardır. Bunlar kusmukta görülmez. Kedinin önünden mamasını suyunu almana gerek yok. İştahı varsa kendisi yemek içmek isteyecektir.
eğer yemek yemeyi reddediyor ve su içmek istemiyor ya da içiyor yiyor ama gene kusuyorsa veterinere gitmen gerek.
Dikkat edeceğim. Çok teşekkür ederimm
Cevap
3Cevap
safra kusmuş tedaviye götür
3-4 saat yemek su verme
Yumurtadan olabilir mi
kardeş her türlü kusabiliyorlar her yemekten sen götür
yumurta verilmez kediye
Normalde mama dışında bir şey vermiyorum zaten. Dalgınlığıma denk gelmiş, keşke gelmeseydi. Normalde hiç kusmuyor ilk defa oldu
veterinere götür knk
Yarın götüreceğim erkenden
hadi hayırlısı Allaha emanet kardeşim
belediyeye sakın götürme hiç bir hayvanı geri vermiyorlar özel veterinere götür
orada bırakma ama eve geri getir
Her zaman götürdüğüm veteriner var oraya götüreceğim. Belediyelere asla götürmem ya. Hepsi katil.
Çok teşekkür ederim sen de Allah'a emanet ol
evet kedimi öldürdüler Allah helak etsin onları amin
amin de
Çok geçmiş olsun umarım şu an çok daha huzurlu bir yerdedir. Buna sebep olanlar hiçbir yerde mutlu olamaz umarım. Amin
yumak falanmı yedi naptı
Yumurta çırpmıştım onu yaladı biraz. Bu yüzden olabilir mi
Muhtemelen alerjik olabilir
Yumurtaya karşı mı? Ciddi bir şey mi peki
Yarın lösemi aşısı için götürecektim. Yarın götürsem olur mu
Ne yedi en son
Yumurta çırpmıştım, onu yalıyordu. Normalde yaklastırmam hiç dalgınlığıma geldi ya
Sarı şey dediğin yumurta olabilir.
Düzelir biraz rahatlasın midesi
Veterinere götürmeli miyim
Şu an iyi gibi duruyor. Midesini toparlaması için ödül maması vereyim mi
Verme 😂ne alaka mide mi toparlıyo o
Daha kötü olursa götür
Ne bileyim ya kafa kalmadi. Kustu ya halsizlik hissetmemesi için demiştim. Bı arkadaş safra kustu yazmış da yemek verme demiş. Mamasını önünden almalı mıyım
En İyi Cevap